Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα Mercedes-Benz X-Class θα περιμένει για ένα ειδικό off-road test-drive τους επισκέπτες της 27ης Agrotica 2018.

Παράλληλα, η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει την πληρέστατη γκάμα εκδόσεων των δυναμικών και αποδοτικών Sprinter, Vito και Citan.

Η Mercedes-Benz στην 27η Agrotica

2.244 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2018)

Σε όσους σκοπεύουν να επισκεφθούν την φετινή 27η Διεθνή Έκθεση Agrotica 2018, η Mercedes-Benz προσφέρει έναν ακόμη καλό λόγο, δεδομένης της παρουσίας της σε αυτή με την πληρέστατη γκάμα ελαφρών επαγγελματικών της

Η Mercedes-Benz δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για τον αγροτικό κλάδο, την 27η Agrotica, που διοργανώνεται από 1-4 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.
Πέραν της πληρέστατης γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών της οχημάτων που περιλαμβάνει τα Sprinter, Vito και Citan, για πρώτη φορά φέτος, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πύλη Συντριβανίου της ΔΕΘ, τους επισκέπτες θα περιμένει για να εντυπωσιάσει με την δυναμική και καλαίσθητη εξωτερικής της σχεδίαση και το εκλεπτυσμένο εσωτερικό της, η νέα X-Class, το επιβλητικό νέο διπλοκάμπινο Pick-Up της Mercedes-Benz.
Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους συμβούλους πώλησης της Mercedes-Benz για να βρεθούν πίσω από το τιμόνι της νέας X-Class, σε ένα ειδικό test-drive σε off-road διαδρομή, στον υπαίθριο χώρο Α8 της ΔΕΘ.