Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Michelin διευρύνει την γκάμα CrossClimate

2.416 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2018)

Η Michelin επεκτείνει τη βραβευμένη σειρά CrossClimate στα ελαφριά φορτηγό και van με την κυκλοφορία του Agilis CrossClimate.

Είναι ένα καλοκαιρινό ελαστικό που μπορεί να ανταποκριθεί και σε χειμερινές συνθήκες και και αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά ελαστικών υψηλής απόδοσης χωρίς συμβιβασμούς στην κίνηση σε χειμερινές συνθήκες καθώς και σε λάσπη ή γρασίδι. Το ελαστικό αυτό χαρακτηρίζεται από την μεγάλη διάρκεια ζωής, το χαμηλό συνολικό κόστος χρήσης σε όλες τις καιρικές συνθήκες, την ανθεκτικότητα και την αντοχή.

Το νέο ελαστικό σχεδιάστηκε με βάση τις ανάγκες των χρηστών που καταγράφτηκαν τα τελευταία 10 χρόνια και καλύπτει τις δύο κρίσιμες απαιτήσεις: ένα ελαστικό που προσφέρει όλο το χρόνο κινητικότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες και παρέχει ανθεκτικότητα σε όλες τις συνθήκες.
Ακόμα, πιστοποιείται για χρήση σε συνθήκες χιονιού, αλλά εξακολουθεί να συμπεριφέρεται, να φρενάρει και να διαρκεί σαν καλοκαιρινό ελαστικό σε ξηρούς δρόμους. Αυτό οφείλεται στην τελευταίας γενιάς τεχνολογία που διαθέτει και προσφέρει ευκαμψία στο πέλμα, ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

 Εμπνευσμένο από το βραβευμένο CrossClimate +, το πέλμα έχει σχήμα V και αποτελεί έναν καινοτόμο συνδυασμό μπλοκ πέλματος υψηλής τεχνολογίας. Ο συνδυασμός της νέας γόμας του πέλματος και του σκαλίσματος σε σχήμα V παρέχει πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες, αλλά και μια αύξηση της διάρκειας ζωής των ελαστικών κατά 35% σε σχέση με τον μέσο όρο.

Το Michelin Agilis CrossClimate δεν είναι μόνο ένα  ελαστικό για όλο το χρόνο αφού προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός καλοκαιρινού ελαστικού σε υγρό φρενάρισμα ή ξηρό φρενάρισμα, μακροζωία και καλή κατανάλωση καυσίμου αλλά και τα πλεονεκτήματα ενός χειμωνιάτικού ελαστικού στο φρενάρισμα για τους πελάτες που οδηγούν σε κρύο ή χιονισμένο οδόστρωμα.