Η Nissan-Νικ. Θεοχαράκης στη «Μέρα Μαγιού».

Η Nissan-Νικ. Θεοχαράκης στη «Μέρα Μαγιού»

Την Κυριακή 6 Μαΐου, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή της Θεσσαλονίκης, διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις της, την καθιερωμένη πλέον «Μέρα Μαγιού» και η Nissan-Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε έδωσε το παρόν.

 
Η Θεοχαράκης Α.Ε, αντιπροσωπεύοντας τα τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα SAME / DEUTZ FAHR στην Ελλάδα, έδωσε τη δυνατότητα στους επισκέπτες της Σχολής, να δουν και να ενημερωθούν εμπεριστατωμένα, για τα τρακτέρ και τα γεωργικά μηχανήματα των κατασκευαστών SAME / DEUTZ FAHR.
 
Εκτός των γεωργικών μηχανημάτων, περίοπτη θέση είχε και το pick-up Nissan Νavara,το οποίο όπως υποστηρίζει ο κατασκευαστής αποτελείται από ένα πανίσχυρο, υψηλής αντοχής πλαίσιο  που, σε συνδυασμό με  μια σειρά από νέα μηχανολογικά χαρακτηριστικά, ανεβάζει ψηλά τον πήχη της οδικής συμπεριφοράς αλλά και της πρακτικότητας. 
 
Χρησιμοποιώντας το ίδιο DNA με τα crossover της Nissan, όπως τα Qashqai, X-Trail και Juke, το Navara φέρνει μια νέα αντίληψη στην κατηγορία των pick-up, συνοδευόμενο από εγγύηση πέντε ετών  ή 160 χιλιάδων χιλιόμετρων.
 
Παράλληλα, η Nissan-Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε παρουσίασε και Ι.Χ μοντέλα όπως το Nissan Μicra, ένα ολόφρεσκο hatchback της κατηγορίας B, με την τολμηρή εμφάνιση, τις τεχνολογικές καινοτομίες αλλά και την εργονομία στο εσωτερικό του, να  αποτελούν κάποια από τα πλεονεκτήματά του.
 
Το νέο Micra είναι διαθέσιμο με τρεις κινητήρες, οι δύο εκ των οποίων είναι βενζίνης και ο ένας πετρελαίου. Κάθε ένας από αυτούς τους κινητήρες  έχει σχεδιαστεί και συντονιστεί για να ταιριάζει απόλυτα με το χαρακτήρα του αυτοκινήτου, παρέχοντας το καλύτερο δυνατό μίγμα επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου.

 

ΑΓΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Nissan - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ