Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Κρίνοντας από το Sur-Out Concept, η Nissan ανάμεσα στα 15 ηλεκτρικά οχήματα που ετοιμάζει, προγραμματίζει και ένα pick-up.
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Κρίνοντας από το Sur-Out Concept, η Nissan ανάμεσα στα 15 ηλεκτρικά οχήματα που ετοιμάζει, προγραμματίζει και ένα pick-up.

Η Nissan ετοιμάζει (και) ηλεκτρικό Pick-Up (+vid)

4.264 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2021)

Μέχρι το 2030 η Nissan θέλει να λανσάρει 15 νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα και θέλοντας να τραβήξει το ενδιαφέρον μας, παρουσιάζει τρία εντυπωσιακά πρωτότυπα, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει το Surf-Out, ένα φουτουριστικής σχεδίασης pick-up που ενσωματώνει δύο ηλεκτρικά μοτέρ και τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης.

Η Nissan Motor παρουσίασε το NissanAmbition 2030, το νέο μακροπρόθεσμο όραμά της για την ενίσχυση της κινητικότητας. Σύμφωνα με αυτό, μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια, η εταιρεία θα λανσάρει νέα ηλεκτροκίνητα οχήματα και τεχνολογικές καινοτομίες, έχοντας ως απώτερο στόχο την ουδετερότητα ως προς τον άνθρακα, σε όλο τον κύκλο ζωής των προϊόντων της, έως το οικονομικό έτος 2050.

Φιλόδοξα τα σχέδια της Nissan, όπως αυτά περιγράφονται στο όραμα NissanAmbition 2030.

Φιλόδοξα τα σχέδια της Nissan, όπως αυτά περιγράφονται στο όραμα NissanAmbition 2030.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Αναλυτικότερα, η Nissan θα παρουσιάσει 23 νέα ηλεκτροκίνητα μοντέλα -συμπεριλαμβανομένων 15 νέων αμιγώς ηλεκτρικών- έως το οικονομικό έτος 2030, με στόχο να επιτύχει ένα μείγμα ηλεκτροκίνησης άνω του 50% παγκοσμίως. Σε αυτό το πλαίσιο, μέχρι το 2026 η εταιρεία σκοπεύει να αυξήσει το ποσοστό πωλήσεων «εξηλεκτρισμένων» μοντέλων στις μεγάλες αγορές, έχοντας θέσει ως ευρωπαϊκό στόχο αυτά να καταλαμβάνουν πάνω από το 75% των πωλήσεων.
 
Αντιπροσωπεύοντας το επόμενο στάδιο του «εξηλεκτρισμένου» μέλλοντός της Nissan, η εταιρεία αποκάλυψε τρία νέα πρωτότυπα αυτοκίνητα που προσφέρουν βελτιωμένες εμπειρίες μέσω ενός πακέτου προηγμένης τεχνολογίας. Αυτά τα πρωτότυπα παρουσιάζουν τις δυνατότητες που η Nissan επιδιώκει να προσφέρει σε μια μεγάλη γκάμα νέων προηγμένων οχημάτων και οικοσυστημάτων. Επιπλέον, για να σημειώσει πρόοδο προς την επικράτηση της ηλεκτροκίνησης, η Nissan θα συνεχίσει να εξελίσσει τις τεχνολογίες της για μπαταρίες ιόντων λιθίου και να εισάγει τεχνολογία χωρίς κοβάλτιο για να μειώσει το κόστος κατά 65%, έως το οικονομικό έτος 2028.
 

Φουτουριστικό Pick-Up με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες

 
Ανάμεσα στα τρία νέα ηλεκτρικά πρωτότυπα που παρουσίασε η Nissan (Max-Out, Surf-Out και Hang-Out) απομονώνουμε αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο, που δεν είναι άλλο από το Surf-Out Concept.
 
Πρόκειται για ένα φουτουριστικής σχεδίασης ηλεκτρικό μονοκάμπινο pick-up, το οποίο στοχεύει να προσφέρει ομαλή οδήγηση ανεξάρτητα από το έδαφος, επιτρέποντας στους επιβάτες του να πάνε παντού με άνεση και σιγουριά. Σύμφωνα με τα όσα (λίγα) αναφέρει η ιαπωνική εταιρεία, το πρωτότυπο διαθέτει ένα εύρος απόδοσης της ηλεκτρικής γραμμής κίνησης, υψηλές επιδόσεις εκτός δρόμου, όπως και έναν χαμηλό και επίπεδο χώρο φόρτωσης μεγάλης χωρητικότητας.
 
Στον πυρήνα της τεχνολογίας «Nissan EV Technology Vision» βρίσκεται η ενσωμάτωση σε μια ελαφριά δομή σαν skateboard, των μπαταριών στερεής κατάστασης (ASSB). Η γεωμετρία περιλαμβάνει εμπρός και πίσω ηλεκτρικούς κινητήρες, για χαμηλό κέντρο βάρους και βέλτιστη κατανομή των μαζών. Χάρη στις εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης, το πρωτότυπο όχημα υπόσχεται ακριβή χειρισμό και ιδανικό κράτημα, με το προηγμένο σύστημα τετρακίνησης «e-4ORCE» και το εξελιγμένο σύστημα αυτόνομης οδήγησης «ProPILOT» να αποτελούν σύμμαχους του οδηγού. Συνέχεια του άρθρου >>>