Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Renault Trucks ανακοίνωσε πως ξεκινά την παραγωγή των ηλεκτροκίνητων εκδόσεων «Z.E.» για τα φορτηγά των σειρών «D» και «D Wide».

Η διαδικασία παραγωγής των ηλεκτροκίνητη εκδόσεων φορτηγών στης εταιρείας στο εργοστάσιο Blainville, διαρκεί συνολικά 50 ώρες.

Η Renault ξεκινά την παραγωγή ηλεκτρικών φορτηγών

9.613 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2020)

H παραγωγή των ηλεκτροκίνητων φορτηγών της Renault Trucks ξεκινά μέσα στον Μάρτιο με στόχο, ως το 2025, να κατέχουν μερίδιο της τάξης του 10% επί των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας.

Η μαζική παραγωγή των εκδόσεων «Z.E.» (Zero Emissions), δηλαδή των ηλεκτροκίνητων φορτηγών της εταιρείας Renault Trucks ξεκινά μέσα στον Μάρτιο στο εργοστάσιο Blainville-sur-Orne (Γαλλία).
Πρόκειται για τις Z.E. εκδόσεις των σειρών «D» και «D Wide» με τη συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1957, να αναλαμβάνει πλήρως όλα τα στάδια της κατασκευής τους.
Το εν λόγω εργοστάσιο προς το παρόν παράγει περίπου 240 καμπίνες οχημάτων ημερησίως καθώς και 72 φορτηγά διανομών.
Στις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις του πλέον περιλαμβάνεται και ένα ξεχωριστό τμήμα, συνολικής επιφάνειας 1,800 τ.μ. όπου εξειδικευμένοι τεχνικοί της Renault Trucks αναλαμβάνουν να κατασκευάσουν όλα τα επιμέρους τμήματα των ηλεκτροκίνητων εκδόσεων (κινητήρες, σύστημα μετάδοσης της κίνησης κ.ά.) προτού αυτά προωθηθούν στην βασική γραμμή παραγωγής του εργοστασίου, όπου οι εκδόσεις «Z.E.» συναρμολογούνται παράλληλα με τις συμβατικές εκδόσεις οχημάτων. Στη συνέχεια, τα ηλεκτροκίνητα φορτηγά επιστρέφουν στο ειδικό τμήμα του εργοστασίου, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο τελικός τους έλεγχος.
Με βάση τα όσα ανακοινώνει η εταιρεία, η διαδικασία παραγωγής κάποιου εκ των νέων D Z.E. και D Wide Z.E. διαρκεί συνολικά 50 ώρες.