Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Η Rivian μπορεί να ετοιμάζει μια σκληροπυρηνική έκδοση R1X

Η Rivian μπορεί να ετοιμάζει μια σκληροπυρηνική έκδοση R1X

4.825 Επισκέψεις στο άρθρο

- Έκανε αίτηση ευρεσιτεχνίας για την ονομασία R1X
- Σκληροπυρηνικό off-road με μεγαλύτερους προφυλακτήρες και νέο σύστημα κίνησης
- Θα ήταν μια καλή έκδοση εμπορικά πριν το λανσάρισμα του R3 R3X και R2

Έκανε αίτηση ευρεσιτεχνίας για την ονομασία R1X

Το Rivian R3X μπορεί να μην είναι για πολύ το μόνο pick-up μοντέλο της μάρκας με σκληροπυρηνική εμφάνιση και έντονα off-road χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Rivian κατέθεσε αίτηση ευρεσιτεχνίας για την εμπορική ονομασία «R1X», πράγμα που σημαίνει ότι η γκάμα R1 (R1T και R1S) μπορεί να λάβει την «X» μεταχείριση.  Δεν αποκλείεται, δηλαδή, να δούμε μια έκδοση επιδόσεων, off-road στην γκάμα R1.  Αρκετές εταιρίες παρουσιάζουν τέτοιες εκδόσεις, με πιο σκληροπυρηνικά χαρακτηριστικά και συνήθως σημειώνουν εμπορική επιτυχία.

Σκληροπυρηνικό off-road με μεγαλύτερους προφυλακτήρες και νέο σύστημα κίνησης

Το νέο Rivian R1X ίσως να έρθει με ένα ολοκαίνουργιο σύστημα κίνησης, νέους προφυλακτήρες και μια γενικότερα «ετοιμοπόλεμη» σχεδίαση για εξορμήσεις εκτός δρόμου. Στην φωτογραφία βλέπετε το πως μπορεί να μοιάζει το R1X, βάσει μιας διαφορετικής αίτησης ευρεσιτεχνίες που η Rivian κατέθεσε τον Απρίλιο του 2023. Η εταιρία θα μπορούσε να εξοπλίσει το νέο της μοντέλο και με τον αναδιπλούμενο αποθηκευτικό χώρο που σχεδίασε πέρυσι. Πρόκειται για ένα σύστημα στο οποίο τα πλαϊνά τοιχώματα της καρότσας  ανοίγουν προς τα έξω, αποκαλύπτοντας περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως πάγκος όταν το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο. Ότι πρέπει για ένα φλιτζάνι καφέ μετά από μια off-road διαδρομή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Θα ήταν μια καλή έκδοση εμπορικά πριν το λανσάρισμα του R3, R3X και R2

Φυσικά υπάρχει και η πιθανότητα το R1X να μην μπει ποτέ στην παραγωγή. Πολλές εταιρίες καταθέτουν αιτήσεις ευρεσιτεχνίας απλώς για να προστατέψουν τα πνευματικά  δικαιώματα και τις ιδέες τους. Πάντως μια off-road έκδοση επιδόσεων, όπως θα είναι η R1X, μοιάζει φυσικό επόμενο για την Rivian, με το R3 και R3X και το R2 να έχουν ακόμα λίγο μέλλον μέχρι να βγουν στις αγορές, το R1X θα μπορούσε να καλύψει το κενό μέχρι τον ερχομό τους.