Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στις 29 Νοεμβρίου η Volvo Trucks αναμένεται να παρουσιάσει το νέο θεαματικό βίντεο της με την ονομασία «The Flying Passenger».

Η Volvo Trucks & το «παραπέντε»

2.636 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2016)

Η Volvo Trucks ανακοίνωσε πως ένα ακόμη θεαματικό video της αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις 29 Νοεμβρίου, συνεχίζοντας την εξαιρετική… παράδοση που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, θέλοντας να επιδείξει τις εξαιρετικές δυνατότητες των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων της, η Volvo Trucks έχει στραφεί σε μια διαφορετική –διαφημιστική- θεώρηση και πιο συγκεκριμένα, στην δημιουργία ευφάνταστων βίντεο τα οποία κάνουν τον κύκλο του διαδικτύου σε παγκόσμιο επίπεδο.
Πιο αλήθεια δεν έχει δει το βίντεο «The Epic Split» με τον Ζαν Κλωντ Βαντάμ να πραγματοποιεί «σπαγγάτο» στην οροφή δύο φορτηγών ή τα αντίστοιχα «Look Whos Driving» και «The Hamster Stunt» όπου, ένα 4χρονο κορίτσι και ένα… ινδικό χοιρίδιο, επιστρατεύονται για να οδηγήσουν τα φορτηγά της Volvo Trucks κάτω από ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες;
Στο πλαίσιο της νέας δημιουργίας της σουηδικής εταιρείας, επιστρατεύεται ένας αετός «παραπέντε» ο οποίος καλείται να ανυψωθεί δεμένες σε ένα Volvo FH που κινείται σε μια ορεινή ανηφορική διαδρομή.
Στόχος των υπευθύνων της εταιρείας είναι να εκθειάσουν τις δυνατότητες του συστήματος μετάδοσης της κίνησης του νέου Volvo FH και πιο συγκεκριμένα τον ισχυρό D13 Euro6 κινητήρα και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με διπλό συμπλέκτη «I-Shift Dual Clutch».
Προκειμένου το παραπέντε να διατηρηθεί στον αέρα, το φορτηγό επιβάλλεται να διατηρήσει μια σταθερή ταχύτητα κατά τη διάρκεια της διαδρομής ενώ, την ίδια στιγμή, όλοι γνωρίζουμε πόσο απαιτητικό είναι για ένα πλήρως φορτωμένο φορτηγό να διατηρήσει μια σταθερή ταχύτητα κίνησης κατά την ανάβαση μιας ορεινής διαδρομής.
Χωρίς να θέλουμε να μακρηγορούμε περισσότερο, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να δείτε μια πρόγευση του νέου video της Volvo Trucks, το οποίο σημειωτέον θα παρουσιαστεί επίσημα στις 29 Νοεμβρίου 2016.