Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο νέο βίντεο της Volvo Trucks, ο Jean-Claude Van Damme πραγματοποιεί το θρυλικό σπαγγάτο του πάνω στους καθρέπτες δύο –εν κινήσει- φορτηγών.

Το εγχείρημα αυτό δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς το Volvo Dynamic Steering που αυξάνει κατακόρυφα την ευστάθεια των νέων φορτηγών της Volvo.

Volvo και Van Damme κλέβουν την παράσταση

5.094 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2013)

Τα εντυπωσιακά βίντεο για τις δυνατότητες των νέων φορτηγών της Volvo Trucks συνεχίζονται και αυτή τη φορά επιστρατεύεται ο Jean-Claude Van Damme για να… κρατήσει τις αποστάσεις.

Η Volvo Trucks έχει επιλέξει να προωθήσει τις κορυφαίες τεχνολογικές καινοτομίες με τις οποίες εφοδιάζει τη νέα γκάμα των –Euro6- φορτηγών της μέσω μιας σειράς εξαιρετικών βίντεο στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά τα «The Ballerina», «The Hook», «The Technician», «The Hamster» και «The Chase» όπου πρωταγωνιστές ήταν όχι μόνο τα νέα φορτηγά της εταιρείας (FMX, FL, FH κ.ά.) αλλά ακόμη και ένα… χάμστερ, στο νέο βίντεο της η σουηδική εταιρεία αποφάσισε να συνεργαστεί με έναν κορυφαίο αστέρι του Χόλυγουντ και έναν θρύλο των πολεμικών τεχνών.

Ο λόγος φυσικά για τον Jean-Claude Van Damme που παρά το γεγονός ότι έχει συμπληρώσει τα 53 έτη (γεννημένος το 1960), ανέλαβε να πραγματοποιήσει ένα ακόμη από τα πασίγνωστα «splits» που τον έκαναν παγκόσμια γνωστό προκειμένου να επιβεβαιώσει την εξαιρετική ποιότητα κύλισης, την ευστάθεια και το ακριβέστατο σύστημα διεύθυνσης «Volvo Dynamic Steering» της σουηδικής εταιρείας.