Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η West Lake στην BAUMA 2019

2.147 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2019)

Η εταιρεία παραγωγής ελαστικών West Lake συμμετείχε στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση «BAUMA 2019» παρουσιάζοντας την πληρέστατη γκάμα βιομηχανικών –OTR- ελαστικών για τον κλάδο των κατασκευών.

H εταιρεία West Lake, που στην Ελλάδα εκπροσωπείται αποκλειστικά από την «H Δήμητρα» Α.Ε., συμμετείχε πρόσφατα στην κορυφαία διεθνή έκθεση για τον κλάδο των κατασκευών, την «BAUMA 2019».
Στην εν λόγω έκθεση, η West Lake είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την πληρέστατη γκάμα βιομηχανικών –OTR- ελαστικών της.
Ένας εκ των 10 κορυφαίων κατασκευαστών ελαστικών σε παγκόσμιο επίπεδο, η ZC Rubber που παράγει τα ελαστικά West Lake, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των επαγγελματικών ελαστικών, βασιζόμενη πάντα στις πιο προηγμένες τεχνολογίες.
Στην κατηγορία των OTR ελαστικών, η West Lake προσφέρει ανθεκτικά πέλματα που αντέχουν στη φθορά και στον χρόνο, υποστηρίζοντας πάντα μια ποικιλία βαρέων εφαρμογών και χρήσεων.
Αναλόγως των απαιτήσεων των πελατών της, η εταιρεία ανταποκρίνεται προσφέροντας μια ευρεία γκάμα επιλογών για κάθε συνθήκη. Τα ελαστικά OTR είναι κατασκευασμένα με συμπαγή σύνθεση πέλματος, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αντοχή στη φθορά, στις τομές και τις ρωγμές από την εργασία σε δυσμενείς συνθήκες.
Η West Lake θα συνεχίσει να παρουσιάζει νέα πέλματα στην κατηγορία των βιομηχανικών OTR ελαστικών, ικανοποιώντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις των Ελλήνων πελατών, παρέχοντας υψηλή εξυπηρέτηση και ποιότητα σε προσιτές –κυρίως- τιμές.