Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η επανάσταση στις κλειδαριές VAN!

4.627 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2021)

Ψάχνετε κλειδαριές ασφαλείας για το επαγγελματικό σας; Οι UFO+ της Van System υπόσχονται ότι το Van ή το ημιφορτηγό σας θα γίνει "απόρθητο φρούριο".

Η προστασία από τους κλέφτες είναι στην ημερήσια διάταξη για τους επαγγελματίες στο χώρο των μεταφορών. Αν ανήκετε σε αυτόν τον χώρο, σίγουρα θα γνωρίζετε, ότι πέρα από την ασφάλεια του οχήματος σας, που είναι και το βασικό εργαλείο της δουλειάς σας, σίγουρα θα πρέπει να εξασφαλίσετε και το εμπόρευμα – εξοπλισμό που βρίσκεται μέσα σε αυτό. Άρα εκτός από την επένδυση σε ένα καλό αντικλεπτικό σύστημα, θα πρέπει να εξοπλίσετε το επαγγελματικό σας και με κλειδαριές ασφαλείας.

Η Van System και η αντιπρόσωπος της στην ελληνική αγορά ΕΡΣΚΑ Α.Ε. ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ έχουν την λύση για εσάς, προσφέροντάς σας τις κλειδαριές ασφαλείας UFO+. Πρόκειται για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα, αφού κατά πολλούς έχουν φέρει την επανάσταση στις κλειδαριές Van. Όχι άδικα, αφού πρόκειται για αδιάρρηκτες ανοξείδωτες (INOX 304) κλειδαριές για μικρά & μεγάλα Van και ημιφορτηγά, ικανές να προσφέρουν την απόλυτη ασφάλεια στον εξοπλισμό σας. Διατίθενται σε ζευγάρι για την πίσω και την πλαϊνή πόρτα με 3 κλειδιά πασπαρτού. Καλέστε:  2103470073 - 75

Δείτε πως λειτουργούν οι κλειδαριές ασφαλείας UFO+ στο παρακάτω βίντεο

 

Ποια είναι η Van System

Η γνωστή Ολλανδική εταιρεία VAN SYSTEM– MODULAR VAN STORAGE διαθέτει τις λύσεις της για αναβάθμιση και οργάνωση εσωτερικών χώρων επαγγελματικών οχημάτων και στην Ελλάδα!  Προσφέρει μία τεράστια γκάμα χρηστικών εξαρτημάτων που μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε επαγγελματικό όχημα.

Συγκεκριμένα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τα εξής προϊόντα:

-Μεγάλη γκάμα συρταριών και ραφιών με διαχωριστικά και κουτιά αποθήκευσης
- Μηχανισμούς συγκράτησης εργαλειοθηκών και βαλιτσών
- Εργαλειοθήκες και εργαλειοβαλίτσες με ή χωρίς τα απαραίτητα εξαρτήματα
- Συστήματα συγκράτησης φιαλών
- Όλα τα συστήματα, προσφέρουν την υψηλότερη παθητική ασφάλεια σε περίπτωση σύγκρουσης του αυτοκινήτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των προϊόντων της πραγματοποιεί δεκάδες crash tests κάθε  χρόνο, με αποτέλεσμα να είναι πιστοποιημένη
από την TUV για την ασφάλεια που παρέχουν τα προϊόντα της. ΕΡΣΚΑ Α.Ε.
 

ΕΡΣΚΑ Α.Ε. ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ - VAN SYSTEM
Καλέστε:  2103470073 - 75
Δείτε με 1 κλίκ : https://vansystem.gr/