Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η κινητή έπαυλη των 2,5 εκ. του Γουίλ Σμιθ

10.801 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2022)

Νιώστε για λίγο σαν σταρ του Χόλιγουντ, βλέποντας πώς είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυτελές αυτοκινούμενο τροχόσπιτο του κόσμου, μια διώροφη έπαυλη 112 τ.μ. που πατά σε 22 τροχούς και η οποία κατασκευάστηκε αρχικά για τον Γουίλ Σμιθ

Το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο τροχόσπιτο του κόσμου!

 
Στον Ron Anderson από το Τέξας ανατέθηκε το δύσκολο έργο να ικανοποιήσει τις ανάγκες και κυρίως τις επιθυμίες του γνωστού σούπερ σταρ, Γουίλ Σμιθ, ο οποίος φυσικά δεν θα μπορούσε να έχει στην κατοχή του ένα οποιοδόποτε τροχόσπιτο.
 
Κάπως έτσι προέκυψε ένα παλάτι σε 22 τροχούς το οποίο κόστισε το εξωφρενικό ποσό των 2,5 εκ. δολαρίων. Και αν το ποσό σας φαίνεται -και είναι- υπερβολικό, σημειώστε πως το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο διαθέτει 14 τηλεοράσεις και μία αίθουσα προβολής 35 ατόμων, όπου υπάρχει μια οθόνη 100 ιντσών.
 
Σημειώστε ακόμα πως το αυτοκινούμενο παλάτι διαθέτει κομμωτήριο και χώρο για το make-up και μία κουζίνα αξίας 200.000 δολαρίων που φέρει τρίθυρο ψυγείο, πλυντήρια πιάτων και όλες τις ανέσεις μιας κανονικής (μεγάλης) κουζίνας.
 
Ακόμα σας φαίνονται πολλά τα χρήματα; Υπολογίστε πως μόνο οι δερμάτινες επενδύσεις κόστισαν πάνω από 300.000 δολάρια και ότι οι επιφάνειες από γρανίτη έχουν αξία 125.000 δολαρίων.
 
Μια που …ψηθήκατε, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως ο φίλος μας ο Γουίλ το βαρέθηκε το τροχόσπιτό του και πλέον μπορείτε να μείνετε εσείς σε αυτό. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να το αγοράσετε, καθώς αρκεί να έχετε να ξοδέψετε 9.000 δολάρια για να περάσετε σε αυτό μία ολόκληρη ημέρα!
 
Σπεύσατε, τέτοιες ευκαιρίες δε χάνονται…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »