Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Το πρωτότυπο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο Nissan Caravan Mountain Base σας πάει παντού...
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το πρωτότυπο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο Nissan Caravan Mountain Base σας πάει παντού...

Δύο πρωτότυπα camper-vans η Nissan

4.425 Επισκέψεις στο άρθρο (23/12/2021)

Είτε είστε από αυτούς που θέλουν να …παίρνουν τα βουνά, είτε από αυτούς που μεταφέρουν τις οικιακές ανέσεις στις διακοπές τους, η Nissan δημιουργεί το κατάλληλο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο για τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Ας γνωρίσουμε, λοιπόν, τα πρωτότυπα Caravan Mountain Base και Caravan Myroom.

Nissan Caravan Mountain Base & Caravan Myroom

 
Ανάμεσα στο πλήθος οχημάτων που θα φιλοξενούνται στο περίπτερο της Nissan στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο, θα βρεθούν και δύο εντυπωσιακά πρωτότυπα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, ένα για εξορμήσεις στα βουνά και ένα ακόμα για άνετες διακοπές.
 
Αναλυτικότερα, το νέο concept «Nissan Caravan Mountain Base» στηρίζεται στο ιαπωνικό, νέο Caravan και είναι σχεδιασμένο ώστε να μεταφέρει την έννοια του «base camp» σε ένα άλλο επίπεδο. Το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο είναι εξοπλισμένο με πτυσσόμενο ηλιακό πάνελ τοποθετημένο στην οροφή, με περισσότερα ηλιακά πάνελ να βρίσκονται στο πλάι, αντικαθιστώντας το τυπικό γυαλί.
 
Στο εσωτερικό του camper-van, οι ανέσεις περιλαμβάνουν έναν μικρό χώρο εργασίας, τοίχους που φέρουν βοηθητικό εξοπλισμό και ένα ψηφιακό τζάκι για μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Το concept φέρει επιφάνειες με φινίρισμα σκληρής υφής που ταιριάζει στις εκτός δρόμου περιηγήσεις, όπως και ξύλινες επενδύσεις ώστε το όχημα να θυμίζει ένα ορεινό σαλέ.
 
Σε ό,τι αφορά στο «Nissan Caravan Myroom», αυτό στηρίζεται στην ιαπωνική εκδοχή του NV350 και αποτελεί ένα concept που σχεδιάστηκε ώστε να αποτελεί το απόλυτο μέρος χαλάρωσης. Οι επιβάτες του αυτοκινούμενου τροχόσπιτου μπορούν να απολαύσουν τον ενσωματωμένο καναπέ με θέα όταν οι συρόμενες πόρτες είναι ανοιχτές, με το σαλόνι να διαθέτει επίσης ράφια και ντουλάπια. Ένα αποθηκευόμενο κρεβάτι μπορεί επίσης να τοποθετηθεί μετά από μια κουραστική μέρα περιπέτειας.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »