Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Η νέα γκάμα της Toyota Professional

Η νέα γκάμα της Toyota Professional

35.425 Επισκέψεις στο άρθρο

- Φέρνει νέα μοντέλα στα Μικρά, Μεσαία & Μεγάλα Vans
- Διαθέσιμα σε συμβατικές ή ηλεκτρικές εκδόσεις με αυτονομία έως 420km
- Σύντομα έρχεται και το υβριδικό Hilux Hybrid 48V

Φέρνει νέα μοντέλα στα Μικρά, Μεσαία & Μεγάλα Vans

Μέσα στο 2024 η Toyota Professional θα λανσάρει (και στην Ελλάδα) την εντελώς νέα γκάμα ελαφρών επαγγελματικών της οχημάτων, ουσιαστικά σε όλες τις κατηγορίας. Τα νέα Proace City, Proace & Proace Max (στα Μικρά, Μεσαία & Μεγάλα Vans αντίστοιχα) φιλοδοξούν να διεκδικήσουν σεβαστά μερίδια αγοράς στις κατηγορίες τους, συνοδεύοντας το, έτσι και αλλιώς, δημοφιλές Hilux.
 

Διαθέσιμα σε συμβατικές ή ηλεκτρικές εκδόσεις, με αυτονομία έως 420km

Η συνεργασία της Toyota Professional με τον Όμιλο Stellantis, έχει επιτρέψει στην ιαπωνική εταιρεία να μειώσει σημαντικά το κόστος εξέλιξης μιας εντελώς νέας γκάμας ελαφρών επαγγελματικών, τόσο σε συμβατικές όσο και αμιγώς ηλεκτρικές προτάσεις.
 
Έτσι, η νέα οικογένεια των «Proace Vans» της Toyota Professional θα προσφέρεται τόσο σε πετρελαιοκίνητες όσο και σε αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις, με την αυτονομία των τελευταίων να ανακοινώνεται πως θα είναι σημαντικά αυξημένη σε σχέση με τα Proace & PRoace City Electric που διατίθενται ήδη και στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως το νέο Proace Max Electric θα μπορεί να διανύσει έως και 420km με μια φόρτιση.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Σύντομα έρχεται και το υβριδικό Hilux Hybrid 48V

Μέσα στο 2024 αναμένεται να λανσαριστεί στην Ευρώπη και μια νέα, υβριδική, έκδοση του Hilux, με την Toyota Professional να επιχειρεί έτσι να μειώσει σημαντικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του δημοφιλούς Pick-Up της.
 
Ένας μικρός ηλεκτροκινητήρας αναλαμβάνει να συνεπικουρήσει έναν πετρελαιοκινητήρα 2,8lt. (204hp & 500Nm) παρέχοντας φόρτιση σε μια μπαταρία 48V, η οποία με τη σειρά της, συμβάλλει στην υποβοήθηση του θερμικού μοτέρ όταν αυτό απαιτείται, προκειμένου να μειωθεί η κατανάλωση του κατά 5%.
 

Σελίδα 2Νέο Proace City
Σελίδα 3Νέο Proace
Σελίδα 4Νέο Proace Max
Σελίδα 5Nέο Hilux Hybrid 48V