Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Νέο Proace City

Νέο Proace City

Νέο Proace City

Νέο Proace City

Νέο Proace City

  • Νέο Proace City
  • Νέο Proace City
  • Νέο Proace City
  • Νέο Proace City
  • Νέο Proace City

Νέο Proace City

35.855 Επισκέψεις στο άρθρο

Το ανανεωμένο Μικρό Van επιδεικνύει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρείας με τη πιο σύγχρονη αισθητικά μάσκα. Θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις αμαξώματος, με μεσαίο και μακρύ μεταξόνιο, διασφαλίζοντας στο εσωτερικό του ωφέλιμο όγκο φόρτωσης από 3,8 – 4,4κ.μ. για φορτία βάρους έως και 1,0t.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »
 Χάρη στο σύστημα  «Smart Cargo» το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης μπορεί να αυξηθεί περαιτέρω κατά 1,3m ενώ την ίδια στιγμή, η ελκτική ικανότητα του Proace City ανέρχεται στους 1,2t.
 
Στους πετρελαιοκινητήρες, ένα μηχανικό σύνολο 1,5λτ. θα αποδίδει ισχύ 102 ή 130hp και θα συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο οκτώ σχέσεων.
Αναλόγως της έκδοσης εξοπλισμού, το νέο Proace City θα προσφέρει στον εξοπλισμό του στοιχεία όπως σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 10 ιντσών, ψηφιακό πίνακα οργάνων αλλά και πολλαπλά συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού όπως τα Automatic Emergency Braking, Forward Collision Warning, Lane Keep Assist, Road Sign Assist, Automatic High Beam κ.ά.
 
Σε ότι αφορά ατις αμιγώς ηλεκτρικές του εκδόσεις, η εταιρεία αναφέρει πως το νέο PRoace City Electric θα έχει αυτονομία έως και 330km.
 

Σελίδα 1Η νέα γκάμα της Toyota Professional
Σελίδα 2Νέο Proace City
Σελίδα 3Νέο Proace
Σελίδα 4Νέο Proace Max
Σελίδα 5Nέο Hilux Hybrid 48V