Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ανακαλύψτε τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει το leasing ενός επαγγελματικού οχήματος σε μια επιχείρηση…

Η πιο έξυπνη επαγγελματική κίνηση

3.429 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2018)

Μια επιλογή – πολλά πλεονεκτήματα. Δες τώρα με ποιους τρόπους μπορεί μια top εταιρεία leasing όχι μόνο να σε διευκολύνει να κάνεις τα επόμενα σου βήματα, αλλά και εκτοξεύσει την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης σου!

Επιλέγεις αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές σου ανάγκες
Το έμπειρο προσωπικό μπορεί να σε βοηθήσει να επιλέξεις το κατάλληλο όχημα με τον εξοπλισμό που καλύπτει όσα πραγματικά χρειάζεσαι, έχοντας ως κριτήρια, μεταξύ άλλων, τη φύση της δουλειάς σου και το συνολικό χώρο που χρειάζεσαι (σε περίπτωση που μεταφέρεις προϊόντα).
 
Οδηγείς καινούργια οχήματα και μένεις ευέλικτος
Τα οχήματα είναι καινούργια. Έτσι, δεν θα προβληματιστείς για την κατάσταση τους, ούτε για τυχόν προβλήματα που συνήθως παρουσιάζουν τα μεταχειρισμένα οχήματα που μπορεί να αγοράσεις από ιδιώτες. Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να αλλάζεις όχημα κάθε τέσσερα χρόνια, επιλέγοντας κάθε φορά ένα νέο, πιο εξελιγμένο μοντέλο.
 
Ασχολείσαι με τη δουλειά σου και όχι με το όχημα
Με το leasing επαγγελματικού αυτοκινήτου, παύουν αυτόματα να σε απασχολούν ζητήματα όπως η συντήρηση, η έκτακτη επισκευή βλαβών, η ασφάλιση και τα τέλη κυκλοφορίας. Ιδιαίτερα όταν εμπιστευτείς μια εταιρεία μακροχρόνιας μίσθωσης που διακρίνεται για τον επαγγελματισμό και τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρει.
 
Αυξάνεται αυτόματα η ρευστότητα της επιχείρησης σου
Το leasing σου προσφέρει, εκτός των άλλων, ένα πολύ μεγάλο φορολογικό πλεονέκτημα. Ο Φ.Π.Α. των μηνιαίων μισθωμάτων του επαγγελματικού οχήματος που θα επιλέξεις, συμψηφίζεται με τον Φ.Π.Α. που αποδίδεται κάθε μήνα. Με αυτόν τον τρόπο έχεις λιγότερα έξοδα, άρα μεγαλύτερη ρευστότητα.
 
Η LeasePlan συνδυάζει όλα τα παραπάνω!
Με ένα πελατολόγιο που ξεπερνά τις 1.900 μικρές, μεσαίες και μεγάλες εταιρείες, η LeasePlan αποδεικνύει διαρκώς το υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει.
Η καλύτερη απόδειξη για αυτό είναι η βράβευση της για την ποιότητα των υπηρεσιών της με υψηλούς δείκτες (TRI*M Index) στις Έρευνες Ικανοποίησης Πελατών και οδηγών.
Επισκέψου σήμερα την ιστοσελίδα της εταιρείας και ενημερώσουν για τις διαθέσιμες προσφορές στη μίσθωση επαγγελματικών οχημάτων με ένα κλικ.