Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

HERTZ: Κορυφαίες λύσεις ΚΑΙ στα χωματουργικά!

8.976 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2019)

Η HERTZ δεν αποτελεί μόνο την Νο1 εταιρεία στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων αλλά επί σειρά δεκαετιών παρέχει και εξειδικευμένες υπηρεσίες στην ενοικίαση μηχανημάτων έργου και εξοπλισμού.

Με εμπειρία άνω των 50 ετών και εξειδικευμένο προσωπικό έτοιμο να προσφέρει στους πελάτες της οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί κορυφαίες υπηρεσίες, μέσω της υπηρεσίας ενοικίασης μηχανημάτων, η HERTZ προσφέρει επαγγελματικές λύσεις, τόσο για εταιρείες όσο και για ιδιώτες.
Μέσω της εν λόγω υπηρεσίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενοικιάσουν μηχανήματα έργου όπως π.χ. χωματουργικά, ανυψωτικά, περονοφόρα, μηχανήματα συμπύκνωσης και κοπής, γεννήτριες, οικίσκους, αεροσυμπιεστές κ.ά, με πέντε (5) πλεονεκτήματα.
 
Αξιοπιστία μηχανημάτων
Αξιόπιστα και καλοσυντηρημένα μηχανήματα, επώνυμων κατασκευαστών, εξασφαλίζουν απροβλημάτιστη χρήση. Επιπλέον, τα αυτοκινούμενα μηχανήματα φέρουν πινακίδες Μ.Ε. και είναι ασφαλισμένα, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.

Έμφαση στην ασφάλεια
Τα μηχανήματα ελέγχονται λεπτομερώς πριν από την παράδοση και συνοδεύονται από φυλλάδιο με Οδηγίες Χρήσεως. Κατά την παράδοση, γίνεται επίδειξη της χρήσης και ενημέρωση για τη σωστή και ασφαλή χρήση των μηχανημάτων από το προσωπικό μας.

¶μεση τεχνική επέμβαση
Οι κινητές μονάδες της εταιρείας επεμβαίνουν επιτόπου μόλις εμφανιστεί το παραμικρό πρόβλημα, μειώνοντας τον χρόνο αργίας.

Παράδοση στον τόπο εργασίας
Εάν το επιθυμεί ο πελάτης, τα μηχανήματα παραδίδονται στον τόπο εργασίας του, έγκαιρα και οικονομικά.

Συμβουλευτική υποστήριξη
Το προσωπικό της εταιρείας μπορεί να προτείνει τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του πελάτη.