Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πρώτη με 1.623 πωλήσεις μέχρι στιγμής φέτος, είναι η Vauxhall στη βρετανική αγορά ηλεκτρικών ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Το Vauxhall Vivaro-e είναι το best-seller ηλεκτρικό μοντέλο της βρετανικής αγοράς van.

Ηγέτης στα ηλεκτρικά η Vauxhall στο Ην. Βασίλειο

2.193 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2021)

Πρώτη στις πωλήσεις ηλεκτρικών ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην πατρίδα της είναι η Vauxhall, με το Vivaro-e να αποτελεί το best-seller van μηδενικών ρύπων του Ην. Βασιλείου.

Τις περισσότερες πωλήσεις ηλεκτρικών ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (e-LCV) στο Ην. Βασίλειο εμφανίζει η Vauxhall, με τη βρετανική εκδοχή της Opel να έχει πουλήσει μέχρι στιγμή φέτος στην πατρίδα της 1.623 ηλεκτρικά μοντέλα της.


Το Vauxhall Vivaro-e είναι το best-seller ηλεκτρικό μοντέλο της βρετανικής αγοράς van.

Το Vauxhall Vivaro-e είναι το best-seller ηλεκτρικό μοντέλο της βρετανικής αγοράς van.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 Μάλιστα, η παραπάνω εικόνα αναμένεται να βελτιωθεί περαιτέρω καθώς πλέον λανσάρεται και το ολοκαίνουργιο Combo-e, το οποίο έκανε ντεμπούτο στην έκθεση Commercial Vehicle Show του Μπέρμιγχαμ.
 
Σημειώνεται, πως φέτος η εμπορική επιτυχία πιστώνεται στο Vivaro-e, το δημοφιλέστερο όλων ηλεκτρικό μοντέλο της αγοράς. Αξίζει να αναφερθεί, ακόμα, πως οι πωλήσεις των ηλεκτρικών μοντέλων, βοήθησαν την Vauxhall να αυξήσει το μερίδιό της τον περασμένο Αύγουστο κατά 1,8%, ανεβαίνοντας από το περυσινό 5,5% στο φετινό 7,3%.
 
Παραγγελία 1.000 Vauxhall Vivaro-e!
 
«Ως βρετανική μάρκα, είμαι περήφανος που βλέπω ότι η Vauxhall ηγείται της ηλεκτροκίνησης της βρετανικής αγοράς van με το πολλαπλά βραβευμένο Vivaro-e. Η Vauxhall έχει να κάνει με τον εκδημοκρατισμό της πρόσβασης σε ηλεκτρικά οχήματα και, με το νέο Combo-e να κυκλοφορεί πρόσφατα, τώρα προσφέρουμε μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση κάθε van μας, βοηθώντας περαιτέρω στη μείωση των εκπομπών κατά τη χρήση και τη μείωση των χαμηλότερων λειτουργικά έξοδα και εμπειρία χρήσης της ηλεκτρικής οδήγησης σε περισσότερες επιχειρήσεις». δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Vauxhall, Paul Willcox.
 
Σε άνοδο τα LCV των Opel/Vauxhall
 
Τονίζεται, πως όπως και η Opel, η Vauxhall από το 2024 θα διαθέτει μία ηλεκτρική έκδοση για κάθε επιβατικό αυτοκίνητο και van, ενώ από το 2028 θα προσφέρει αποκλειστικά ηλεκτροκίνητα μοντέλα. Σε αυτό το πλαίσιο, η μητρική εταιρεία Stellantis ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα μια επένδυση ύψους 100 εκ. λυρών στο εργοστάσιο Ellesmere Port της Vauxhall, το οποίο θα γίνει το πρώτο εργοστάσιο του ομίλου που θα παράγει αποκλειστικά ένα ηλεκτρικό μοντέλο από τα τέλη του επόμενου έτους, τόσο σε επιβατική όσο και σε επαγγελματική έκδοση.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »