Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Ανεβαίνει κατηγορία στην ηλεκτροκίνηση η Fiat και μετά το 500ράκι, παρουσιάζει το 8θέσιο E-Ulysse.
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανεβαίνει κατηγορία στην ηλεκτροκίνηση η Fiat και μετά το 500ράκι, παρουσιάζει το 8θέσιο E-Ulysse.

Ηλεκτρικό Fiat E-Ulysse με αυτονομία 330 χλμ.

6.884 Επισκέψεις στο άρθρο (3/3/2022)

Με δύο εκδόσεις αμαξώματος και με 2 επιλογές μπαταριών, το E-Ulysse ξαναβάζει τη Fiat στο «παιχνίδι» των MPV -ηλεκτρικά αυτή τη φορά- με ένα όχημα μεταφοράς 7 ή 8 επιβατών, το οποίο υπόσχεται μέγιστη αυτονομία 330 χλμ. και δυνατότητα φόρτισης σε 45 λεπτά.

Νέο E-Ulysse: η ηλεκτρική «Οδύσσεια» της Fiat συνεχίζεται!

  • Σε 2 εκδόσεις αμαξώματος & 2 επιλογές μπαταρίας
  • Μέγιστη αυτονομία 330 χλμ. & φόρτιση σε 45 λεπτά
  • Με 7 ή 8 θέσεις & 16 διαμορφώσεις εσωτερικού
  • Πορτμπαγκάζ 900-4.900 λτ. & ηλιοροφή 1 τ.μ.
 
Μετά το Scudo της Fiat Professional το οποίο μόλις λανσαρίστηκε και στην Ελλάδα, τη σκυτάλη παίρνει η Fiat παρουσιάζοντας -στο ίδιο πάτωμα- το δεύτερο πλήρως ηλεκτρικό της μοντέλο, μετά το 500.
 
Λόγος γίνεται για τον «Οδυσσέα» ή αλλιώς το νέο E-Ulysse, ένα μεγάλο πολυχρηστικό (MPV) μοντέλο μηδενικών ρύπων που προσφέρεται για τη μεταφορά έως και 8 επιβατών με «VIP» ανέσεις και το οποίο δίνει τη δυνατότητα έως και 16 διαμορφώσεων στο ευμετάβλητο εσωτερικό του. Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, λοιπόν, να εύχεσαι να `ναι …ηλεκτρικός ο δρόμος…


Μέγιστη αυτονομία 330 χλμ. και δυνατότητα φόρτισης σε 45 λεπτά, υπόσχεται το νέο Fiat E-Ulysse.

Μέγιστη αυτονομία 330 χλμ. και δυνατότητα φόρτισης σε 45 λεπτά, υπόσχεται το νέο Fiat E-Ulysse.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με 2 μπαταρίες για μέγιστη αυτονομία 330 χλμ.

Κατά τα γνωστά από το Scudo αλλά και από τα υπόλοιπα μοντέλα του ομίλου Stellantis, το Fiat E-Ulysse εξοπλίζεται με τον ηλεκτρικό κινητήρα μέγιστης ισχύος 136 ίππων (100 kW) και ροπής 260 Nm, ο οποίος προσδίδει στο όχημα μια ηλεκτρονικά περιορισμένη μέγιστη ταχύτητα 130 χλμ./ώρα.
 
Για μία ακόμα φορά δίνεται η δυνατότητα επιλογής της χωρητικότητας μπαταρίας, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν να διαλέξουν ανάμεσα στις 50 και 75 kWh, με τις τελευταίες να υπόσχονται αυτονομία έως και 330 χλμ. στον ρεαλιστικό κύκλο WLTP.
 
Σημειώνεται, πως το σύστημα ταχείας φόρτισης με μέγιστη ισχύ 100 kW (DC), επιτρέπει τη φόρτιση του 80% της μπαταρίας σε μόλις 45 λεπτά. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα φόρτισης σε ιδιωτικά ή δημόσια σημεία φόρτισης με ισχύ 11 kW σε φορτιστές AC.

Ευάερο και ευήλιο εσωτερικό

Με το E-Ulysse παρουσιάζεται για πρώτη φορά και ένα νέο σύστημα καθαρισμού του αέρα της καμπίνας των επιβατών, μια έξυπνη και εύκολη στη χρήση φορητή συσκευή, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα στο όχημα ή και σε άλλους χώρους, βελτιώνοντας την ποιότητα του αέρα και εξουδετερώνοντας παράλληλα σε πολύ μεγάλο ποσοστό τα βακτήρια που πιθανά έχουν περάσει στην καμπίνα.
 
Την ίδια στιγμή, το E-Ulysse προσφέρει και σύστημα κλιματισμού τριών ζωνών, με ξεχωριστά χειριστήρια ρύθμισης για τον οδηγό, τον συνοδηγό και τους υπόλοιπους επιβάτες.
 
Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην πανοραμική γυάλινη οροφή, που αποτελείται από δύο γυάλινες επιφάνειες διάστασης 40 x 100 εκ. η κάθε μία και η οποία καταλαμβάνει συνολική έκταση που αγγίζει το 1 τ.μ. Διατίθεται και εσωτερικό συρόμενο σκίαστρο που προσφέρει προστασία τις πολύ θερμές ημέρες. Μεταξύ των δύο γυάλινων επιφανειών βρίσκονται τα χειριστήρια του συστήματος κλιματισμού και οι σχετικοί αεραγωγοί.

Συνέχεια του άρθρου >>>