Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η startup εταιρεία «Workhorse» ανακοίνωσε πως εξελίσσει ένα νέο Pick-Up που θα εφοδιάζεται με υβριδικό σύστημα κινητήρων.

Με μέγιστη αυτονομία έως και 129 χλμ. σε πλήρως ηλεκτροκίνητη λειτουργία, το νέο αυτό μοντέλο θα λανσαριστεί στις ΗΠΑ μέσα στο 2018.

Το εν λόγω ελαφρύ ημιφορτηγό θα εφοδιάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες στους δύο άξονες και οι συστοιχίες μπαταριών θα εδράζονται κάτω από το δάπεδο του.

Ηλεκτρικό Pick Up από το 2018!

3.566 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2016)

Η startup εταιρεία «Workhorse» ανακοίνωσε πως εξελίσσει έναν εντελώς νέο τύπου –αμιγώς ηλεκτροκίνητου- Pick Up που αναμένεται να λανσαριστεί στην αγορά των ΗΠΑ μέσα στο 2018.

Σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής η εταιρεία «Workhorse», το εν λόγω ηλεκτροκίνητο Pick-Up αναμένεται να δημιουργηθεί σε συνεργασία με κάποια από τις υπάρχουσες αυτοκινητοβιομηχανίες που δραστηριοποιούνται στην αγορά των ΗΠΑ και θα είναι διαθέσιμο σε πλήρη γκάμα εκδόσεων.
Στο δάπεδο του οχήματος θα εδράζονται συστοιχίες μπαταριών της Panasonic που θα προσφέρουν αυτονομία έως και 129 χλμ. ωστόσο, χάρη στην ύπαρξη ενός βενζινοκινητήρα, θα μετατρέπεται ουσιαστικά σε υβριδικό με μέγιστη αυτονομία έως και 499 χλμ. (310 μιλίων).
Η Workhorse αναφέρει πως το εν λόγω Pick-Up θα εφοδιάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν για κάθε άξονα, ενώ η ελαφρά δομή του αμαξώματος του θα αποτελείται από ένα –υψηλής αντοχής- χαλύβδινο πλαίσιο.
Καταλήγοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό πότε αναμένεται να ξεκινήσουν τόσο οι δοκιμές του οχήματος σε πραγματικές συνθήκες και φυσικά, η παραγωγή του.