Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Ηλεκτρονική τάπα ρεζερβουάρ: Τέρμα η κλοπή καυσίμου από επαγγελματικά οχήματα

Ηλεκτρονική τάπα ρεζερβουάρ: Τέρμα η κλοπή καυσίμου από επαγγελματικά οχήματα

25.300 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2023)

Η ηλεκτρονική τάπα καυσίμου αντικαθιστά την στάνταρ τάπα ρεζερβουάρ των επαγγελματικών οχημάτων παρέχοντας ασφάλεια κατά της κλοπής καυσίμου ενώ δίνει την δυνατότητα ελέγχου απομακρυσμένα, από το κινητό.

Χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά της, όπως πλήρης αντικλεπτική λειτουργία λόγω του ασφαλούς κλειδώματός της, η δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης, οι άμεσες ειδοποιήσεις που μπορείτε να λαμβάνετε και η λειτουργία συναγερμού σε περίπτωση απόπειρας κλοπής καυσίμου, η έξυπνη τάπα προστατεύει το καύσιμό σας αποτελεσματικά.

Η έξυπνη τάπα τοποθετείται σε επαγγελματικά οχήματα και ο διαχειριστής του στόλου μπορεί να παρακολουθήσει εξ αποστάσεως πού και πότε άνοιξε η έξυπνη τάπα καυσίμου αλλά και πόσο καιρό έμεινε ανοιχτή. Χάρη στον σχεδιασμό της, είναι εξαιρετικά ανθεκτική ενώ η μπαταρία έχει διάρκεια ζωής τουλάχιστον τέσσερα έτη.
 

Πως λειτουργεί

Η έξυπνη τάπα επικοινωνεί απευθείας με την εφαρμογή GPRS της Skytrack δίνοντάς σας την δυνατότητα να λαμβάνετε σε ζωντανό χρόνο – μέσω ειδοποιήσεων σε κινητό, tablet και υπολογιστή - αλλά και σε μορφή ιστορικού όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν στην κατάσταση της τάπας, όπως κλείδωμα, ξεκλείδωμα και προσπάθεια παραβίασής της.

Χαρακτηριστικά
-Ασύρματη
-Συμβατή με το GPS tracker της Skytrack
-¶μεσες ειδοποιήσεις
-Συναγερμός κλοπής καυσίμου
-Μακρά διάρκεια ζωής μπαταρίας
-Εύκολη τοποθέτηση
 
Για να μάθετε περισσότερα για το προϊόν και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Skytrack μπορείτε να καλέσετε στο 210 2202603 και στο 2310 365067.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε