Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ημερίδα για τους Επαγγελματίες Οδηγούς!

27.195 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2019)

Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά την ημερίδα για τους Επαγγελματίες Οδηγούς που αφορά όλους τους εμπλεκόμενους στον κλάδο των Μεταφορών, την Κυριακή 10η Νοεμβρίου (11:00-13:00).

Στο πλαίσιο των πολύ-συνεδρίων «Logi.C 2019» που διοργανώνονται παράλληλα με τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo» από 9 – 11 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo (Σπάτα), το περιοδικό Auto Τρίτη Επαγγελματικά, διοργανώνει σε συνεργασία με την o.mind Creatives και το περιοδικό Supply Chain & Logistics μια άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «Επαγγελματίες Οδηγοί: Οι προκλήσεις, οι αλλαγές και το μέλλον του επαγγέλματος».
Στόχος του συγκεκριμένου workshop είναι να δώσει το βήμα σε διάφορους φορείς της αγοράς των Μεταφορών, προκειμένου να αναπτύξουν τους προβληματισμούς, να καταδείξουν τις ανάγκες και να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους, αναφορικά με τις προκλήσεις με τις οποίες τίθεται αντιμέτωπος ο κλάδος των επαγγελματιών οδηγών (όλων των τύπων οχημάτων).
Το επίπεδο της κατάρτισης, η εκπαίδευση, η βέλτιστη εξοικείωση και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών που προσφέρουν τα επαγγελματικά οχήματα, οι απαιτήσεις και τα νέα δεδομένα που φέρνει η εφαρμογή των νέων «ευφυών» ταχογράφων καθώς επίσης και η σημαντική έλλειψη που παρατηρείται στον εν λόγω κλάδο εργαζομένων στις Μεταφορές, σε πανευρωπαϊκό / παγκόσμιο επίπεδο, είναι ορισμένα από τα βασικά στοιχεία που θα παρουσιαστούν, προκειμένου να τεθεί ένα ακόμη… λιθαράκι στον δρόμο πως την βελτίωση των συνθηκών που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι επαγγελματίες οδηγοί.
 
Διασφαλίστε την εύκολη είσοδο σας στις εκθέσεις και τα πολύ-συνέδρια
Η είσοδος στις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo» καθώς και στα πολύ-συνέδρια «Logi.C 2019» είναι ΔΩΡΕΑΝ ωστόσο, μπορείτε να προ-εγγραφείτε και να αποκτήσετε αυτόματα την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για την εύκολη είσοδο σας στον εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo, έως στις 8 Νοεμβρίου.
Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, θα λάβετε αυτόματα στο email σας την ηλεκτρονική ατομική πρόσκληση σας από την διοργανώτρια εταιρεία των εκθέσεων o.mind Creatives, την οποία μπορείτε να εκτυπώσετε ή να αποθηκεύσετε στο κινητό σας τηλέφωνο.
Επιδεικνύοντας την στην είσοδο υποδοχής με την ένδειξη «Προσκλήσεις Barcode», διασφαλίζεται ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΑΜΕΣΗ είσοδο στους εκθεσιακούς χώρους Hall 3 & Hall 4 καθώς και στους συνεδριακούς χώρους που θα διεξαχθούν για 11η φορά τα πολύ-συνέδρια «Logi.C 2019».