Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ημερίδα με θέμα «Ελληνικές Εμπορευματικές Μεταφορές: Υφιστάμενη κατάσταση, προκλήσεις και μελλοντικές τάσεις» διοργανώνει την Τρίτη, 7/5 η ΟΦΑΕ.

Ημερίδα της ΟΦΑΕ στις 7 Μαΐου

1.940 Επισκέψεις στο άρθρο (6/5/2019)

Την Τρίτη, 7/5/2019, η ΟΦΑΕ διοργανώνει την ημερίδα με τίτλο «Ελληνικές Εμπορευματικές Μεταφορές: Υφιστάμενη κατάσταση, προκλήσεις & μελλοντικές τάσεις» στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, από 09:00).

Οι νέες τάσεις και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις οδικές εμπορευματικές μεταφορές είναι πολλαπλές και αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς.
Στην ημερίδα που διοργανώνει η ΟΦΑΕ (με την επιστημονική συνεργασία της OPTILOG Advisory Services) την Τρίτη 7 Μαΐου 2019 στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, Αθήνα), με θέμα «Ελληνικές Εμπορευματικές Μεταφορές: Υφιστάμενη κατάσταση,  προκλήσεις και μελλοντικές τάσεις», θα αναφερθούν σε όλα τα καίρια θεμάτα που απασχολούν τους επαγγελματίες των μεταφορών.
Καταξιωμένη επαγγελματίες του κλάδου θα παρουσιάσουν τις νέες τάσεις που επικρατούν στη διεθνή αγορά ενώ, θα απαντήσουν σε βασικά ρωτήματα που αφορούν την καλύτερη οργάνωση και λειτουργίας μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στην Εφοδιαστική Αλυσίδα γενικότερα.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των εθνικών και των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων, ενώ παράλληλα θα υπάρξει συμμετοχή της Διεθνούς Ένωσης Οδικών Μεταφορών (IRU).
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα της ημερίδας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΟΦΑΕ.