Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μια νέα έκδοση για τη V-Class είναι τώρα διαθέσιμη από την Mercedes. Ο λόγος για τη Night Edition.

Νέα Mercedes V-Class Night Edition

2.238 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2018)

Η Mercedes-Benz προσφέρει πλέον τη V-Class σε μια νέα έκδοση. Ο λόγος για τη Night Edition. Δείτε περισσότερα.

Η νέα έκδοση Night Edition αποτελεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση της γερμανικής φίρμας, μία από τις κορυφαίες προτάσεις στα οχήματα που προορίζονται για τη μεταφορά ατόμων σε «VIP» περιβάλλον. Πιο συγκεκριμένα, η Mercedes-Benz έχει φροντίσει να εφοδιάσει τη V-Class με περισσότερα σπορτιφ χαρακτηριστικά, τα οποία όπως γίνεται εύκολα κατανοητό από τον την ονομασία, συνδυάζονται με αποκλειστικά μαύρες λεπτομέρειες, ενώ στάνταρ θέση έχουν οι AMG ποδιές στο εμπρόσθιο και οπίσθιο μέρος, όσο και τα AMG διακοσμητικά στοιχεία στο εσωτερικό.
 
Το εξωτερικό της έκδοσης Night Edition διαθέτει μαύρους εξωτερικούς καθρέφτες, ενώ η γρίλια κοσμείται με δύο νίκελ γραμμές, που συνδυάζονται με το «αστέρι» της φίρμας. Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως το μοντέλο πατά σε ζάντες αλουμινίου AMG 19 ιντσών, ενώ στο πλαϊνό μέρος έχει πάρει θέση και το λογότυπο της έκδοσης.
 
Στο εσωτερικό περιλαμβάνονται μαύρα δερμάτινα καθίσματα από δέρμα νάπα, ενώ δερμάτινο φινίρισμα έχει και το ταμπλό. Παράλληλα μέρος της καμπίνας αποτελούν και τα ειδικά πατάκια που φέρουν το ειδικό λογότυπο της έκδοσης.
 
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Mercedes για τη μεγαλύτερη ευκολία του οδηγού έχει εξοπλίσει την V-Class με το πακέτο Park-Standard, που μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνει και μία κάμερα 360 μοιρών, κάνοντας έτσι ευκολότερους τους ελιγμούς, όταν αυτοί πραγματοποιούνται κατά τη διαδικασία του παρκαρίσματος.
 
Η τιμολόγηση για την ενΆ λόγω έκδοση ξεκινά από τις 55.260 ευρώ, με τη V-Class Night Edition να είναι διαθέσιμη για παραγγελία με άμεση ισχύ στη Γερμανία και τις παραδόσεις να αρχίζουν από τον Ιούνιο του 2018.