Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Nissan Navara θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην Ευρώπη μέσα στο 2021.

Οι πολλαπλές τεχνολογικές του αναβαθμίσεις αναβαθμίζουν σημαντική την οδική του συμπεριφορά εντός και εκτός δρόμου ενώ..

… στοιχεία όπως το ενσωματωμένο στον πίσω προφυλακτήρα σκαλοπάτι, αναβαθμίζουν την πρακτικότητα του.

Στο εσωτερικό υπάρχουν πολλαπλές τροποποιήσεις τόσο ως προς τη σχεδίαση όσο και ως προς το επίπεδο του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως νέος είναι μεταξύ άλλων ο πίνακας οργάνων ωστόσο…

… δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές λεπτομέρειες αναφορικά με τις επιλογές στα μηχανικά σύνολα του νέου μοντέλου.

Ιδού το νέο Nissan Navara! (+vid)

21.959 Επισκέψεις στο άρθρο (5/11/2020)

Το νέο Navara αναμένεται να λανσαριστεί και στην Ευρώπη μέσα στο 2021 με σημαντικές δομικές και σχεδιαστικές τροποποιήσεις και αυξημένες μεταφορικές δυνατότητες.

Όπως είχαμε ήδη ανακοινώσει, η Nissan προχώρησε στην παρουσίαση της νέας γενιάς του Navara, που στις αγορές της Λατ. Αμερικής και το Μεξικό, διατίθεται με την ονομασία «Frontier».

Με δεδομένη την μακρόχρονη εξειδίκευση της ιαπωνικής εταιρείας στην εξέλιξη και κατασκευή αποδοτικών και προπάντων σκληροτράχηλων επαγγελματικών οχημάτων, το νέο Navara είναι σαφώς το πιο εξελιγμένο που η εταιρεία έχει παρουσιάσει στα 80+ χρόνια ενασχόλησης της με την κατηγορία των Pick-Up.

Αντικατοπτρίζοντας πλήρως τις μελλοντικές βλέψεις της εταιρείας, όπως αυτές περιλαμβάνονται στο στρατηγικό σχέδιο «Nissan NEXT Transformation», όπου μεταξύ άλλων προβλέπεται η παρουσίαση 12 νέων μοντέλων μέσα στους επόμενους 18 μήνες και πωλήσεις 1 εκ. ηλεκτροκίνητων οχημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο μέχρι το τέλος του 2023, το νέο Navara έχει να επιδείξει μια σημαντικά τροποποιημένη σχεδίαση αμαξώματος όπου, στο εμπρός μέρος, συναντάμε μια νέα μάσκα και νέα –σχήματος «C»- φωτιστικά σώματα ενώ, πολλαπλές είναι και οι τροποποιήσεις στον προφυλακτήρα, το σχέδιο της καμπίνας, τον χώρο φόρτωσης κ.ά., όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες που σας προσφέρουμε.

Σε σχετικές του δηλώσεις, ο διευθύνων σύμβουλος της Nissan, κ. Ashwani Gupta, ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «… Έχουμε εφοδιάσει το νέο Navara με ένα πληρέστατο πακέτο προηγμένων τεχνολογιών προκειμένου να διασφαλίσουμε την αναβάθμιση της ενεργητικής του ασφάλειας και της οδικής του συμπεριφοράς, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου. Την ίδια στιγμή, έχουμε καταφέρει να αναβαθμίσουμε το επίπεδο της ασφάλειας και της άνεσης, χωρίς να κάνουμε υποχωρήσεις σε ότι αφορά στην αποδοτικότητα του. Αυτό για τους πελάτες μας μεταφράζεται σε αυτοπεποίθηση, οδηγική απόλαυση, πρακτικότητα και περηφάνια για την κατοχή ενός Navara νέας γενιάς».

Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω και σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει μέχρι στιγμής η εταιρεία, το νέο Navara θα εφοδιάζεται με ένα πληρέστερο πακέτο τεχνολογικού εξοπλισμού «Nissan Intelligent Mobility» που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει στοιχεία όπως το Intelligent Forward Collision Warning που είναι σε θέση να ανιχνεύει δεδομένα για την κίνηση των –δύο- προπορευόμενων οχημάτων προκειμένου να μειώσει το ενδεχόμενο συγκρούσεων με περισσότερα από ένα οχήματα, το σύστημα Intelligent Emergency Braking που είναι σε θέση να ενεργοποιεί αυτόματα τα φρένα προκειμένου να αποφευχθούν ενδεχόμενες συγκρούσεις και το Intelligent Around View Monitor (με ειδικές κάμερες να προσφέρουν μια πλήρη απεικόνιση των όσων συμβαίνουν γύρω από το όχημα) το οποίο πλέον φέρει μια ειδική –έξτρα- λειτουργία κατά την κίνηση σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Παράλληλα, σε ότι αφορά στα μηχανικά μέρη του νέου Navara, η Nissan αναφέρει πως έχει ενισχυθεί ο πίσω άξονας, έχει αυξηθεί το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο καθώς και οι διαστάσεις του χώρου φόρτωσης ενώ, το νέο –ενσωματωμένο- σκαλοπάτι στον πίσω προφυλακτήρα, διευκολύνει την πρόσβαση στην καρότσα.

Την ίδια στιγμή επεμβάσεις έχει δεχθεί και το σύστημα διεύθυνσης προκειμένου να βελτιωθεί η ευελιξία του οχήματος στους ελιγμούς σε μικρούς χώρους αλλά και η αίσθηση που λαμβάνει ο οδηγός κατά την κίνηση σε υψηλές ταχύτητες. Επιπρόσθετα, έχει βελτιωθεί σημαντικά η ποιότητα κύλισης χάρη στην «αισθητή» (όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά) μείωση των κραδασμών και τη βελτίωση της ηχομόνωσης της καμπίνας.

Στο εσωτερικό της καμπίνας, νέας σχεδίασης είναι τόσο το ταμπλό και η κεντρική κονσόλα όσο και το τιμόνι και ο πίνακας οργάνων.

Παράλληλα, σε επιλεγμένες αγορές, η Nissan θα προσφέρει και μια νέα έκδοση με την ονομασία «PRO-4X» που διακρίνεται για τον δυναμισμό και τις δυνατότητες κίνησης σε εκτός δρόμου διαδρομές, σε αντιστοιχία δηλαδή με τα όσα προσφέρει π.χ. η Ford με τις εκδόσεις «Raptor» του νέου Ranger.

Περισσότερα για το νέο Nissan Navara που ξεκινά την εμπορική του πορεία στην Ταϊλάνδη μέσα στον Δεκέμβριο και από το 2021 και σε διάφορες άλλες αγορές ανά την υφήλιο, μπορείτε να δείτε το video που ακολουθεί...