Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Και Pick-Up και SUV; Γίνεται;

Και Pick-Up και SUV; Γίνεται;

Και Pick-Up και SUV; Γίνεται;

Και Pick-Up και SUV; Γίνεται;

  • Και Pick-Up και SUV; Γίνεται;
  • Και Pick-Up και SUV; Γίνεται;
  • Και Pick-Up και SUV; Γίνεται;
  • Και Pick-Up και SUV; Γίνεται;

Και Pick-Up και SUV; Γίνεται;

2.194 Επισκέψεις στο άρθρο

- Οι Κινέζοι παρουσίασαν κλειστό SUV με καρότσα Pick-Up!
- Θα είναι πλήρως ηλεκτρικό, με εκδόσεις έως και 590 άλογα
- Θα έχει και έκδοση με τετρακίνηση, για «off road» διαδρομές.

Οι Κινέζοι παρουσίασαν κλειστό SUV με καρότσα Pick-Up!

Η Changan Automobile, η παλαιότερη αυτοκινητοβιομηχανία της Κίνας, έχει μια νέα μάρκα αποκλειστικά για ηλεκτρικά αυτοκίνητα που ονομάζεται Qiyuan. Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Πληροφοριών εμφανίστηκαν εικόνες που δείχνουν το E07, ένα SUV με… καρότσα φορτηγού!
 
Το Qiyuan E07 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως Pick-Up, χάρη στο συρόμενο πίσω γυάλινο τμήμα. Έχει μήκος περίπου αντίστοιχο με αυτό ενός Ford Maverick, χωρίς όμως την ίδια χρηστικότητα, καθώς η ικανότητα αυτού του EV να μεταμορφώνεται σε Pick-Up είναι περισσότερο… για το θεαθήναι.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι, τεχνικά, αυτό έχει ξαναγίνει και στο παρελθόν. Στα μέσα της δεκαετίας του 1960, το Studebaker Wagonaire ήταν ένα στέισον βάγκον με αναδιπλούμενη συρόμενη οροφή. Πολλοί ιδιοκτήτες όμως ανέφεραν προβλήματα με την στεγανοποίηση της οροφής. Ας ελπίσουμε αυτά τα προβλήματα να μην εμφανιστούν και στο Qiyuan E07.

Θα είναι πλήρως ηλεκτρικό, με εκδόσεις έως και 590 άλογα

Όσον αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές, το αυτοκινούμενο «μαραφέτι» της Qiyuan θα διατίθεται με έναν μονό ηλεκτροκινητήρα κινητήρα που παράγει 338 ίππους. Αν όμως διαλέξετε την τετρακίνητη έκδοση, το Ε07 θα διαθέτει έναν επιπλέον κινητήρα 252 ίππων, ανεβάζοντας το σύνολο στους 590 ίππους. Δεν υπάρχει στα σκαριά καμία έκδοση με συμβατικούς κινητήρες βενζίνης ή diesel. Το Qiyuan E07 με τη «διχασμένη προσωπικότητα SUV-Pick-Up» θα πωλείται με τροχούς 20 και 21 ιντσών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Θα έχει και έκδοση με τετρακίνηση, για «off road» διαδρομές

Το «Off road» μπαίνει επίτηδες σε εισαγωγικά, καθώς δεν περιμένουμε να βρει αγοραστές στην κατηγορία των επαγγελματιών, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα Pick-Up ως εργαλεία δουλειάς. Αντιθέτως, φαίνεται πως στοχεύει να είναι ένα όχημα «lifestyle», με στόχο να τραβάει την προσοχή με την ιδιαιτερότητα του σχεδιασμού του. Θα το δούμε άραγε στην παραγωγή; Ποιος ξέρει… ίσως και να τα καταφέρει τελικά. Αναμένουμε νέα από την Qiyuan.
 
Θα το αγόραζες αν έμπαινε στην παραγωγή;