Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Καλύτερο Επαγγελματικό της Χρονιάς

5.034 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2018)

Η γνώμη σας μετράει και ΚΕΡΔΙΖΕΙ! Μη χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του Καλύτερου Επαγγελματικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς και να διεκδικήσετε 1 από τα 4 αυτοκίνητα & άλλα ξεχωριστά ΔΩΡΑ!

Ο θεσμός του Καλύτερου Αυτοκινήτου της Χρονιάς με την ονομασία «Best Car» φέτος περιλαμβάνει και ψηφοφορία για το Καλύτερο Επαγγελματικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, «Best Pro Car 2019»!
 
Ψηφίστε με 1 κλικ
Ψηφίστε το Best PRO Car 2019 κάνοντας 1 κλικ εδώ
 
Ψηφίζοντας 1 από τα 20 αυτοκίνητα που είναι υποψήφια για το Best PRO Car 2019, αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση για να κερδίσετε 1 από τα 4 αυτοκίνητα (Audi A1, Ford Focus, Mercedes-Benz A-Class, Kia Ceed) ή κάποιο από τα υπόλοιπα ξεχωριστά ΔΩΡΑ του διαγωνισμού.
 
Η ανακοίνωση των νικητών
Τα έπαθλα του φετινού διαγωνισμού είναι τέσσερα (4) αυτοκίνητα, τα οποία θα παραδοθούν για έξι ολόκληρους (χωρίς φυσικά την επιβάρυνση ασφάλισης, φόρων, τελών, service κ.λπ.).
Η μεγάλη βραδιά της απονομής του Best Car, γίνεται στις 14 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του AutoΤρίτη και αποτελεί την κορύφωση του διαγωνισμού.
Παρουσία περισσότερων από 100 υψηλόβαθμων στελεχών της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου, η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από την ιστοσελίδα www.autotriti.gr και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.