Το Ford F-150 Raptor με «Pandem» body-kit είναι μια από τις πιο πρόσφατες δημιουργίες της εταιρείας TRA ενόψει του Σαλονιού Αυτοκινήτου του Τόκυο.

Στα βασικά γνωρίσματα του οχήματος αξίζει να αναφέρουμε τα έντονα φτερά και τα πολλαπλά αεροδυναμική βοηθήματα καθώς και την ελάχιστη απόσταση από το έδαφος.

Κάντε στην άκρη!

Η εταιρεία βελτιώσεων TRA Kyoto, ενόψει του Διεθνούς Σαλονιού του Τόκυο, παρουσίασε μια εντυπωσιακή εκδοχή της –έτσι και αλλιώς- δυναμικής έκδοσης Raptor, του Ford F-150…

 
Η Ιαπωνική εταιρεία «TRA» εξειδικεύεται στις εντυπωσιακές διασκευές οχημάτων ωστόσο, ενόψει της Διεθνούς Εκθέσεως Αυτοκινήτου του Τόκυο που διοργανώνεται από 12 – 14 Ιανουαρίου, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα πραγματικά εντυπωσιακό μοντέλο.
Πιο συγκεκριμένα, ως βάση επιλέχθηκε η –έτσι και αλλιώς- δυναμική έκδοση «Raptor» του επιβλητικού Ford F-150.
Ως γνωστόν, τα οχήματα της κατηγορίας στην οποία ανήκει και το Ford F-150 Raptor διακρίνονται μεταξύ άλλων και για τις εκτός δρόμου δυνατότητες τους. Πιθανόν αυτός να είναι και ο λόγος που η TRA επέλεξε All-terain ελαστικά για το… δημιούργημα της και μάλιστα σε εξάκτινες αλουμινένιες ζάντες μαύρου χρώματος.
Ωστόσο, οι εκτός δρόμου αρετές του εν λόγω οχήματος… τελειώνουν κάπου εκεί δεδομένου ότι, το «Pandem» body-kit με το οποίο εφοδιάζεται προβλέπει μεταξύ άλλων σημαντικά πιο «μυώδεις» ενισχύσεις στους θόλους των τροχών, έξτρα spoiler στον προφυλακτήρα και –πάνω από όλα- σημαντική μείωση της διαδρομής της ανάρτησης και της απόστασης του αμαξώματος από το έδαφος.
Όπως είναι φυσικό, η συγκεκριμένη εκδοχή του Ford F-150 Raptor μάλλον δεν έχει δημιουργηθεί για κίνηση ακόμη και σε… πατημένο χωματόδρομο ωστόσο, το σίγουρο είναι πως ξεχειλίζει από δυναμισμό και υπερβολές.
 

 

ΔΙΕΘΝΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ