Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Καθαρός αέρας από την Hispacold!

6.833 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2021)

Ο eco3 της Hispacold είναι ο καθαριστής αέρα που εγγυάται ότι θα αναπνέετε καθαρό αέρα κάθε φορά που θα μπαίνετε το επαγγελματικό σας. Σκοτώνει όλους τους μικροοργανισμούς, αλλεργιογόνα αλλά και τους ιούς, ακόμα και τον SARS-CoV-2.

Η καλή ποιότητα του αέρα είναι σημαντική για την υγεία μας και το περιβάλλον.Η ρύπανση που δημιουργείται στην πόλη και στο περιβάλλον εντός του οχήματος, αυξάνουν τον αριθμό των μικροοργανισμών και κατ` επέκταση τον κίνδυνο μολύνσεων και ασθενειών, ενώ ευνοούν την ανάπτυξη δυσάρεστων οσμών στο εσωτερικό προκαλώντας την εμφάνιση αισθήματος κόπωσης στους επιβάτες λόγω των χαμηλών επιπέδων οξυγόνου εντός του οχήματος.

Για τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα σε λεωφορεία και πούλμαν, η Hispacold έχει αναπτύξει τον eco3 - έναν καθαριστή αέρα που εξαλείφει ιούς, συμπεριλαμβανομένου του SARS-CoV-2, μικρόβια, μικροοργανισμούς και αλλεργιογόνα ενώ ταυτόχρονα εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές. Αναφορικά, η εταιρία  ιδρύθηκε το 1978. Αντικείμενο της είναι να κατασκευάζει και εμπορεύεται εξοπλισμό και εξαρτήματα κλιματισμού που χρησιμοποιούνται για τη θέρμανση και τον εξαερισμό συμβατικών λεωφορείων και πούλμαν καθώς και ηλεκτρικών και υβριδικών λεωφορείων, και σιδηροδρομικών οχημάτων (τρένα, τραμ). Καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες κλιματισμού κατά τη μεταφορά επιβατών, για κάθε τύπο περιβάλλοντος και κλίματος.

Σκοτώνει όλα τα μικρόβια

Ένα από τα κορυφαία προϊόντα που έχει δημιουργήσει Hispacold είναι και ο eco3. Βρίσκεται στο τμήμα του συστήματος κλιματισμού που ελέγχει τη ροή και παροχή του αέρα, ενώ οι ανεμιστήρες διανέμουν όζον (<0.05ppm) μέσα στο όχημα αποστειρώνοντας τον αέρα. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα επιτυγχάνονται με μια αμελητέα αύξηση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Λειτουργεί απελευθερώνοντας αρνητικά ιόντα και όζον (<0.05ppm) στις συνιστώμενες αναλογίες, αυξάνει τη συγκέντρωση οξυγόνου στον αέρα, εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές και διατηρεί την παροχή αέρα σε υγιή επίπεδα αποτρέποντας την δημιουργία αποπνικτικής και μολυσμένης ατμόσφαιρας.

Ο  εν λόγω καθαριστής μπορεί να εγκατασταθεί τόσο σε οχήματα εξοπλισμένα με Hispacold HVAC συστήματα όσο και σε εκείνα με συστήματα άλλων εταιρειών, ενώ η εγκατάστασή του είναι εύκολη, καθαρή και γρήγορη.

Δοκιμασμένο και εγκεκριμένο

Ο καθαριστής eco3 έχει αποδειχθεί αποτελεσματικός σε όλα τα οχήματα που έχει εγκατασταθεί. Η αποτελεσματικότητά του έχει ελεγχθεί από την SGS, παγκόσμιο ηγέτη στην επιθεώρηση, επαλήθευση, δοκιμή και πιστοποίηση, ενώ έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί από το CBN τμήμα Αμυντικών Συστημάτων του Εθνικού Ινστιτούτου Αεροδυναμικής Τεχνολογίας, INTA, εξαρτώμενο από το Ισπανικό υπουργείο Άμυνας. Επιπλέον, περισσότερες από 10.000 μονάδες eco3 units αυτήν τη στιγμή αποστειρώνουν, αναζωογονούν και καθαρίζουν τον αέρα σε λεωφορεία και πούλμαν σε περισσότερες από 20 χώρες.

Χαρακτηριστικά

Σε αντίθεση με άλλες συσκευές καθαρισμού και απολύμανσης, ο eco3 είναι σχεδιασμένος να λειτουργεί καλύτερα με το όχημα σε λειτουργία παρουσία επιβατών. Πιο συγκεκριμένα:

  • Εξουδετερώνει τα επιβλαβή στοιχεία των βιοαερολυμάτων όπως τα βακτήρια, οι ιοί
  • (συμπεριλαμβανομένου του SARS-CoV-2), μούχλα, αλλεργιογόνα και μικρόβια.
  • Αυξάνει τη συγκέντρωση οξυγόνου διατηρώντας υγιή επίπεδα αέρα και εμποδίζει την εμφάνιση αισθήματος αναπνευστικής δυσχέρειας στο εσωτερικό του οχήματος.
  • Μειώνει την υπνηλία των οδηγών.
  • Ελαττώνει τον κίνδυνο μολύνσεων.
  • Μειώνεται το αίσθημα ζαλάδας και ναυτίας των επιβατών.
  • Μπορεί να τοποθετηθεί σε καινούρια ή ήδη λειτουργούντα συστήματα.
  • Απομακρύνει τη σκόνη από τον αέρα.
  • Εξουδετερώνει συγκεκριμένα επιβλαβή αέρια.
  • Εξουδετερώνει δυσάρεστες οσμές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο καθαριστής eco3 έρχεται με εγγύηση 20000 ωρών λειτουργίας από την Hispacold χωρίς την ανάγκη συντήρησης. Τοποθετείται εύκολα σε όλους τους τύπους οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων λεωφορείων και πούλμαν 5 έως 18 μέτρων μήκους καθώς και σε αρθρωτά και διώροφα λεωφορεία.

Θα το βρείτε στην ελληνική αγορά από την ΑΜΑΞΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΒΕ 


Η εταιρία ΑΜΑΞΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται από το 1988 στο χώρο της εμπορίας ανταλλακτικών λεωφορείων, και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να συνάψει αποκλειστικές συνεργασίες με τους σημαντικότερους οίκους του κλάδου. Ακολουθώντας της απαιτήσεις της εποχής, σχετικά με την τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων και την διασφάλιση της υγείας του κοινού, προσφέρει, σε συνεργασία με την Ισπανική Hispacold, τον eco3,έναν καθαριστή αέρα που εξαλείφει ιούς, συμπεριλαμβανομένου του SARS-CoV-2, μικρόβια, μικροοργανισμούς και αλλεργιογόνα ενώ ταυτόχρονα εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές.