Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αν και το μελλοντικό Pick-Up της Jeep δεν θα παρουσιαστεί πριν το 2019, ήδη το διαδίκτυο έχει φιλοξενήσει αρκετές εικόνες της… υποτιθέμενης μορφής του.

«Κεντρίζει» το νέο Jeep Pick Up

6.806 Επισκέψεις στο άρθρο (13/6/2017)

Αν και η επίσημη παρουσίαση του νέου Jeep Wrangler Pick-Up δεν αναμένεται πριν το 2019, η προοπτική του εν λόγω μοντέλου συνεχίζει να… κεντρίζει το ενδιαφέρον των φίλων της εταιρείας.

Από το πρώτο πρωτότυπο ενός Pick-Up μοντέλου που έφερε την ονομασία «Gladiator» που είχε παρουσιαστεί στην Διεθνή Έκθεση «NAIAS» (North American Auto Show) πίσω στο 2005, η ιδέα ενός μοντέλου Pick-Up που θα βασίζεται στο φημισμένο Jeep Wranger, είναι μια προοπτική που εξακολουθεί να συγκινεί τους απανταχού φίλους της αυτοκίνησης.
Πρόσφατα η εταιρεία, δια στόματος του διευθύνοντα συμβούλου της, κ. Mike Manley, επιβεβαίωσε πως θα κατασκευαστεί τελικά ένα τέτοιο μοντέλο ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται για συμβεί πριν το 2019!
Παρά το γεγονός ότι αναφερόμαστε σε ορίζοντα… διετίας, το διαδίκτυο έχει πάρει «φωτιά» αναφορικά με το νέο αυτό μοντέλο που θα βασίζεται στο Wrangler και πρόσφατα κυκλοφόρησαν σε διάφορες ιστοσελίδες ορισμένες εικόνες της έκδοσης Pick-Up του δημοφιλούς μοντέλου, φυσικά προϊόν επεξεργασίας σε υπολογιστή.
Πέραν όμως αυτού, υπάρχουν και αρκετές νέες πληροφορίες που αφορούν στο εν λόγω μοντέλο όπως π.χ. το ενδεχόμενο η Jeep να επιλέξει την εκτεταμένη χρήση αλουμινίου σε διάφορα τμήματα του οχήματος, προκειμένου να μειώσει αισθητά το συνολικό του απόβαρο.
Επιπρόσθετα, υπάρχουν ασαφείς αναφορές σε ότι αφορά στη γκάμα των κινητήρων και πιο συγκεκριμένα, πως το νέο Pick-Up της Jeep θα εφοδιάζεται με έξι επιλογές κινητήρων που θα περιλάμβάνουν έναν 2,0λιτρο πετρελαιοκινητήρα, δύο επιλογές ενός V6 Pentastar κινητήρα 3,6λτ. έναν 4κύλινδρο κινητήρα 2,2λτ. και έναν V6 EcoDiesel κινητήρα 3,0 λτ.