Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κερδίστε το δορυφορικό σύστημα Metatrak Pro!

6.646 Επισκέψεις στο άρθρο (26/12/2018)

Με 1 like & share στο ΝΕΟ διαγωνισμό μας στο Facebook, μπορείτε να κερδίσετε δορυφορικό σύστημα Metatrak Pro και να έχετε ΕΣΕΙΣ 24 ώρες το 24ωρο τον έλεγχο του οχήματος σας!

-κάντε like ΕΔΩ, στη σελίδα του Auto Τρίτη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ (Pro) στο Facebook.
-συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ 

Το Auto Τρίτη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ (Pro) προσφέρει ένα χρήσιμο ΔΩΡΟ για τους φίλους του στα social media. Αυτή τη φορά, σε συνεργασία με την εταιρεία συστημάτων συναγερμού ασφαλείας και εφαρμογών τηλεματικής, MetaSystem, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους φίλους του μα και σε όσους γίνουν ΤΩΡΑ φίλοι (απλά κάνοντας Like & Share την σελίδα του στο Facebook) να διεκδικήσουν το δορυφορικό σύστημα Metatrak Pro για τα αυτοκίνητο ή τα αυτοκίνητα του στόλου της εταιρίας σας, με έναν ολόκληρο χρόνο συνδρομή, αξίας 390 ευρώ!

Τι είναι το Metatrak Pro

To MetaTrak PRO είναι ένα εξελιγμένο δορυφορικό σύστημα, το οποίο υπόσχεται τον πλήρη έλεγχο και διαχείρηση του αυτοκινήτου σας, αλλά και του σύνολου του στόλου της επιχείρησής σας. Τοποθετείται σε όλους τους τύπους των οχημάτων και προσφέρει αδιάλειπτη διαχείρηση του στόλου σας με απεριόριστες δυνατότητες. Δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να δημιουργήσει ομάδες, για να κατηγοριοποιήσει τα οχήματα του σύμφωνα με τις επαγγελματικές του ανάγκες. Επίσης μπορεί να παρακολουθεί όλο το στόλο ζωντανά, όπου και να βρίσκεται, όπως επίσης και να καταγράφει όλες τις διαδρομές από την ημέρα της εγκαταστασής του με δυνατότητα αναπαραγωγής τους. Επιπλέον στέλνει δεδομένα στον χρήστη για την οδηγική συμπεριφορά των οδηγών (όρια ταχύτητας και φρεναρίσματος), ώστε να υπάρχει σωστή και οικονομική οδήγηση του στόλου. Όλα στέλνονται στο κινητό τηλέφωνο του χρήστη είτε με mail, είτε με sms και με push notification. Ακόμα δίνει την δυνατότητα δημιουργίας γεωφρακτών, ενημερώνοντας τον χρήστη το πότε τα οχήματα του έχουν βγει εκτός της επιθυμητής εμβέλειας.

Ποια είναι η MetaSystem;

Η ΜetaSystem βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1978, ενώ από το 1994 είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος του κορυφαίου Ιταλικού κατασκευαστικού οίκου METASYSTEM SPA στο χώρο των συστημάτων συναγερμού – συστημάτων ασφαλείας και εφαρμογών τηλεματικής. Συνεργάζεται διαχρονικά με τιςμεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρίες των αυτοκινήτων ,ενώ τα προϊόντα της συνοδεύονται από πλήρη τεχνική υποστήριξη και διαρκές service.

Συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της θα βρείτε:
  • Συναγερμούς αυτοκινήτου
  • Navigation Multimedia
  • Συναγερμούς μοτοσυκλέτας
  • Συναγερμούς σπιτιού
  • Συστήματα παρκαρίσματος
  • Προβολείς LED
  • Bluetooth Car Kit

Τι πρέπει να κάνετε!

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό:

-κάντε like ΕΔΩ, στη σελίδα του Auto Τρίτη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ (Pro) στο Facebook 

-κοινοποιήστε το διαγωνισμό στους φίλους σας (τη συγκεκριμένη ανάρτηση). Θα τη βρείτε πάνω-πάνω στη σελίδα που κάνατε like στο προηγούμενο βήμα.

 και τέλος

-συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ