Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το… μελλοντικό BMW Pick-Up που οραματίστηκε η σχεδιαστική ομάδα της X-Tomi Design.

Ξανά στο προσκήνιο το BMW Pickup

4.622 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2017)

Μπορεί η BMW να έχει αναφέρει πως προς το παρόν δεν πρόκειται να εξελίξει ένα Pick-Up ωστόσο, η παρουσίαση της νέας X2 … άνοιξε την όρεξη διαφόρων ανεξάρτητων σχεδιαστών.

Πρόσφατα η BMW παρουσίασε επίσημα τη νέα X2 και το γεγονός αυτό αποτέλεσε το έναυσμα για αρκετούς ανεξάρτητους σχεδιαστές, προκειμένου να οραματιστούν τις μελλοντικές ενέργειες της βαυαρικής εταιρείας.
Μεταξύ αυτών και η εταιρεία X-Tomi Design η οποία, θέλοντας να συνδυάσει τη νέα BMW X2 με τις πρόσφατες αποκαλύψεις αναφορικά με το ενδεχόμενο εξέλιξης ενός Pick-Up από την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, αποφάσισε να δημιουργήσει μια ψηφιακά τροποποιημένη έκδοση του νέου μοντέλου, με το αμάξωμα ελαφρού ημιφορτηγού.
Το τελικό αποτέλεσμα του… πονήματος της X-Tomi Design είναι αναμφίβολα εντυπωσιακό ωστόσο, μένει να περιμένουμε για τυχόν νεότερες εξελίξεις από την πλευρά της BMW σε ότι αφορά στο ενδεχόμενο της εξέλιξης ενός Pick-Up, το οποίο θα κληθεί να ανταγωνιστεί με άλλα premium μοντέλα της κατηγορίας όπως η νέα Mercedes-Benz X-Class ή το Volkswagen Amarok.