Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ξεκινούν άμεσα οι δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες χρήσης για το μελλοντικό Ford E-Transit…

… το οποίο θα λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ σε πολλαπλές εκδόσεις, από την άνοιξη του 2022.

Τα πρωτότυπα οχήματα έχουν κατασκευαστεί στην γραμμή παραγωγής του Dunton (Ην. Βασίλειο).

Ξεκινούν οι δοκιμές του Ford E-Transit στην ΕΕ (+vid)

7.941 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2021)

Η Ford ανακοίνωσε πως ξεκινά τις πιλοτικές δοκιμές χρήσης του μελλοντικού «E-Transit» σε διάφορες αγορές της ΕΕ μέσω εφαρμογών που εστιάζουν στις αστικές μεταφορές.

Οι πρώτες δοκιμές εξέλιξης, σε πραγματικές συνθήκες χρήσης, για το μελλοντικό Ford E-Transit, επί ευρωπαϊκού εδάφους, ξεκινούν άμεσα με τη συνεργασία κορυφαίων πελατών της εταιρείας, οι οποίοι θα το ενσωματώσουν στους στόλους οχημάτων τους.

Τα πρωτότυπα οχήματα θα χρησιμοποιηθούν σε διάφορες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις «last-mile» μεταφορές προϊόντων, δηλαδή μέχρι την πόρτα του τελικού καταναλωτή, σε χώρες όπως η Γερμανία, η Νορβηγία και το Ην. Βασίλειο.
 
Σε σχετικές του δηλώσεις, ο επικεφαλής του προγράμματος εξέλιξης του νέου Ford E-Transit, κ. Andrew Mottram, τόνισε: «… Οι δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες χρήσης μας επιτρέπουν να κατανοήσουμε ακόμη καλύτερα πως μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας, σε πολλαπλούς –διαφορετικούς- κλάδους, προκειμένου να βελτιώσουν την παραγωγικότητα τους, εκπέμποντας παράλληλα μηδενικούς ρύπους».
 
Σύμφωνα με τα όσα έχουμε αναφέρει και πρόσφατα, το νέο E-Transit αναμένεται να λανσαριστεί και στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στην άνοιξη του 2022 και οι μηχανικοί της εταιρείας θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προσθέσουν τις… τελευταίες πινελιές στην εξέλιξη του, μέσω των δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες χρήσης, διασφαλίζοντας ένα –νέου τύπου- όχημα με κορυφαίο επίπεδο συνδεσιμότητας και ειδικά εξελιγμένες λύσεις για διαφορετικούς κλάδους εφαρμογών του.
 
Τα πρωτότυπα οχήματα που θα συμμετάσχουν σε αυτό το στάδιο δοκιμών εξέλιξης, κατασκευάστηκαν στη γραμμή παραγωγής του Dunton (Αγγλία) και περιλαμβάνουν τόσο εκδόσεις Van όσο και αντίστοιχες με ανοικτό χώρο φόρτωσης ή υπερκατασκευή (κιβωτάμαξα).
 
Συνολικά, η εταιρεία έχει ανακοινώσει πως το μελλοντικό E-Transit θα προσφέρεται σε 25 διαφορετικές εκδόσεις, με πολλαπλές επιλογές ως προς τις διαστάσεις του αμαξώματος και όχι μόνο…
 
Μεταξύ των χαρακτηριστικών του, αξίζει να αναφέρουμε το καινοτόμο σύστημα «ProPower» που ουσιαστικά επιτρέπει στο E-Transit να παρέχει ηλεκτρικό φορτίο 2,3kW για χρήση σε διάφορες εργασίες του ιδιοκτήτη του οχήματος, δηλαδή την τροφοδοσία εξοπλισμού.

Το μέγιστο ωφέλιμο του θα ανέρχεται στα 1.616 κιλά για τις εκδόσεις Van και στα 1.957 κιλά για τις εκδόσεις με ανοικτή καρότσα.
 
Ο ηλεκτροκινητήρας με τον οποίο εφοδιάζεται, αποδίδει ισχύ 200 kW (272 ίππων) και η μέγιστη αυτονομία του θα ανέρχεται στα 350 χλμ.
 
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί…