Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σε μια λωρίδα κυκλοφορίας θα κινούνται τα οχήματα στη Γέφυρα με κατεύθυνση προς Ρίο, από 06:00 – 22:00, για το διάστημα 19-30/03/2018.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γέφυρα

2.018 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2018)

Εργασίες στη συντήρηση της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου από 19-30 Μαρτίου θα επιφέρουν ρυθμίσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω κλεισίματος σχετικών λωρίδων σε αυτή.

Πιο συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 19 Μαρτίου ως την Παρασκευή 30 Μαρτίου, στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου (Χαρίλαος Τρικούπης) αναμένεται να πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες συντήρηση στη βόρεια πλευρά (αρμός Τ5).
Εξαιτίας αυτού, αναμένεται να αποκλείονται η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας καθώς και η Λ.Ε.Α. (Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης) στην κατεύθυνση προς Ρίο, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
Οι εργασίες συντήρησης του αρμού θα εκτελούνται καθημερινά από 06:00 – 22:00, εκτός Κυριακής ενώ, το όριο ταχύτητας καθορίζεται για την περιοχή των εργασιών στα 50 χλμ./ώρα.
Όπως έχει ανακοινωθεί, σε περίπτωση καθυστερήσεων στην εξέλιξη της συντήρησης λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι εργασίες ενδεχομένως να επεκταθούν και κατά τις νυχτερινές ώρες ή ακόμη και την Κυριακή.