ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τιμές με Leasing

Σε μια λωρίδα κυκλοφορίας θα κινούνται τα οχήματα στη Γέφυρα με κατεύθυνση προς Ρίο, από 06:00 – 22:00, για το διάστημα 19-30/03/2018.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γέφυρα

2.144 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2018)

Εργασίες στη συντήρηση της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου από 19-30 Μαρτίου θα επιφέρουν ρυθμίσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω κλεισίματος σχετικών λωρίδων σε αυτή.

PRO.autotriti Team

Πιο συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 19 Μαρτίου ως την Παρασκευή 30 Μαρτίου, στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου (Χαρίλαος Τρικούπης) αναμένεται να πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες συντήρηση στη βόρεια πλευρά (αρμός Τ5).
Εξαιτίας αυτού, αναμένεται να αποκλείονται η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας καθώς και η Λ.Ε.Α. (Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης) στην κατεύθυνση προς Ρίο, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
Οι εργασίες συντήρησης του αρμού θα εκτελούνται καθημερινά από 06:00 – 22:00, εκτός Κυριακής ενώ, το όριο ταχύτητας καθορίζεται για την περιοχή των εργασιών στα 50 χλμ./ώρα.
Όπως έχει ανακοινωθεί, σε περίπτωση καθυστερήσεων στην εξέλιξη της συντήρησης λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι εργασίες ενδεχομένως να επεκταθούν και κατά τις νυχτερινές ώρες ή ακόμη και την Κυριακή.