Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Οθόνη αφής  10,1 ή 12 ιντσών για το infotainment SYNC 4 της Ford που δέχεται και φωνητικές εντολές.

Οθόνη αφής 10,1 ή 12 ιντσών για το infotainment SYNC 4 της Ford που δέχεται και φωνητικές εντολές.

Ψηφιακός ο πίνακας οργάνων.

Ψηφιακός ο πίνακας οργάνων.

Ασύρματη φόρτιση για smpartphones.

Ασύρματη φόρτιση για smpartphones.

  • Οθόνη αφής  10,1 ή 12 ιντσών για το infotainment SYNC 4 της Ford που δέχεται και φωνητικές εντολές.
  • Ψηφιακός ο πίνακας οργάνων.
  • Ασύρματη φόρτιση για smpartphones.

Ψηφιακό και πολυτελές το εσωτερικό

11.002 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2021)

Η καμπίνα του νέου Ranger προσφέρει έξυπνα και συνδεδεμένα χαρακτηριστικά, με περισσότερες από ποτέ επιλογές άνεσης και αποθήκευσης αντικειμένων. Στο εσωτερικό κυριαρχούν ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η κεντρικά τοποθετημένη οθόνη αφής των 10,1 ή 12 ιντσών που περιλαμβάνει το τελευταίο σύστημα SYNC 4 της Ford, που διατίθεται έτοιμο για λειτουργία με έλεγχο μέσω φωνητικών εντολών και συστήματα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Επιπρόσθετα, υπάρχει ένα εργοστασιακά τοποθετημένο, ενσωματωμένο modem FordPass Connect, που επιτρέπει συνδεσιμότητα εν κινήσει όταν συνδέεται με το FordPass app, ενώ διαθέτει χαρακτηριστικά όπως Remote Start, Vehicle Status και λειτουργίες κλειδώματος /ξεκλειδώματος μέσω κινητής συσκευής.


Ψηφιακός ο πίνακας οργάνων.

Ψηφιακός ο πίνακας οργάνων.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το στο facebook »

 Πολλά από τα παραδοσιακά χειριστήρια των προφίλ οδήγησης (driving modes) έχουν μετακινηθεί από το ταμπλό στην κεντρική κονσόλα, σε ειδικό χώρο στην οθόνη του SYNC. Πατώντας ένα μπουτόν, οι οδηγοί μπορούν να μεταφέρονται στην ειδική οθόνη του Ranger για όλα τα off-road προγράμματα και προφίλ οδήγησης, όπου παρακολουθούν το σύστημα μετάδοσης, τη γωνία διεύθυνσης του τιμονιού, τις διαμήκεις και εγκάρσιες κλίσεις του αμαξώματος και άλλα δεδομένα και επιλογές. 

Ασύρματη φόρτιση για smpartphones.

Ασύρματη φόρτιση για smpartphones.

 
Η οθόνη είναι επίσης συνδεδεμένη με μία κάμερα 360-μοιρών που διευκολύνει το παρκάρισμα σε στενούς δρόμους πόλεων. Επίσης, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να ελέγξουν το νέο σύστημα φωτισμού ζωνών του Ranger μέσω της οθόνης αφής ή της εφαρμογής FordPass. Σημειώνεται, πως η τεχνολογία του Ranger είναι ήδη προετοιμασμένη για το μέλλον, ώστε να μπορεί να προσφέρει ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού μέσω Ford Power-Up χάρη στο ενσωματωμένο modem FordPass Connect.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το στο facebook »