Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι νέες εκδόσεις «Trail» προσδίδουν ακόμη μεγαλύτερη… σκληράδα και δυναμισμό στο έτσι και αλλιώς ακατάβλητο Ford Transit…

… ενισχύοντας τη δυνατότητα κίνησης του σε διαδρομές με περιορισμένο συντελεστή πρόσφυσης.

To ίδιο ισχύει φυσικά και για τις αντίστοιχες εκδόσεις του Transit Custom…

… που διακρίνονται και για εκτεταμένες επενδύσεις από δέρμα στο εσωτερικό της καμπίνας.

Αντίστοιχα οι εκδόσεις Active διακρίνονται για τον δυναμικό χαρακτήρα…

… αλλά και το πληρέστατο επίπεδο εξοπλισμού…

… χωρίς να παραβλέπουμε τις πολλαπλές λύσεις ως προς την ευμετάβλητη διαρρύθμιση των καθισμάτων σε όλες τις σειρές.

Με γονίδια «Raptor» όλα τα επαγγελματικά Ford!

25.880 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2020)

Διαθέσιμες σύντομα και στην Ελλάδα οι νέες εκδόσεις «Active» & «Trail» για τα Transit, Transit Custom και Transit Connect. Ανακαλύψτε τις!

Πολλές και σημαντικές είναι οι αναβαθμίσεις που προσφέρουν οι εκδόσεις «Active» και «Trail» στην οδική συμπεριφορά και τον… χαρακτήρα των Transit και Transit Custom ενώ αργότερα μέσα στο έτος θα λανσαριστούν και στη γκάμα του Transit Connect.
Οι εκδόσεις «Trail» για τα μοντέλα Transit και Transit Custom έχουν εξελιχθεί με γνώμονα την βέλτιστη ανταπόκριση στις πιο δύσκολες συνθήκες… εργασίας προσφέροντας μηχανικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (mLSD) στις προσθιοκίνητες εκδόσεις των Transit & Transit Custom ή σύστημα τετρακίνησης «Intelligent All-Wheel Drive» στο Transit.
 
Οι νέες εκδόσεις «Trail» με μια ματιά
Τα νέα Ford Transit Trail και Transit Custom Trail επιδεικνύουν βελτιωμένη οδική συμπεριφορά και δυνατότητες κατά την κίνηση σε οδοστρώματα με περιορισμένο συντελεστή πρόσφυσης και στα βασικά τους γνωρίσματα αξίζει να συμπεριλάβουμε το ευμέγεθες λογότυπο της εταιρείας που εδράζεται στη μάσκα. Παράλληλα, επενδύσεις στο αμάξωμα (προφυλακτήρες, πλευρικό τμήμα κ.ά.) συνδυάζονται με νέες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.
Στα οχήματα με μετάδοση της κίνησης στους εμπρός τροχούς, οι εκδόσεις Trail εφοδιάζονται με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης «mLSD» στον βασικό τους εξοπλισμό.
Το «mLSD» έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με τους ειδικούς της εταιρείας Quaife και είναι σε θέση να μεταφέρει αυτόματα τη ροπή του κινητήρα στον τροχό με τη βέλτιστη πρόσφυση, επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο στις εκδόσεις Transit Trail & Transit Custom Trail να διατηρούν την βέλτιστη πρόσφυση τους ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.
Το σύστημα ευστάθειας ESC (Electronic Stability Control) έχει επίσης δεχθεί επεμβάσεις προκειμένου να συνεργάζεται αρμονικά με το mLSD ενώ δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως πρόκειται για μια δοκιμασμένη από τη Ford λύση, που ήδη έχει χρησιμοποιηθεί με εξαιρετικά αποτελέσματα σε μοντέλα όπως τα Focus RS, Fiesta ST και Focus ST, χωρίς μάλιστα να επηρεάζει στο ελάχιστο την κατανάλωση καυσίμου και φυσικά τις εκπομπές ρύπων.
Παράλληλα, οι εκδόσεις Transit Trail θα είναι διαθέσιμες και το σύστημα τετρακίνησης «Intelligent All-Wheel Drive» που μεταφέρει το 50% της ροπής του κινητήρα και στους τροχούς του εμπρός άξονα, πάντα σε συνάρτηση με τις εντολές του οδηγού και τον βαθμό πρόσφυσης των τροχών κατά περίπτωση.
Το εν λόγω σύστημα τετρακίνησης επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει τα προγράμματα «Slippery» και «Mud/Rut» που έχουν εξελιχθεί ειδικά για οδήγηση σε σημεία με μειωμένη πρόσφυση. Παράλληλα, προσφέρει και τη δυνατότητα κλειδώματος της αναλογίας μεταφοράς της ροπής μεταξύ των αξόνων στο 50:50 (ΑWS Lock) σε ιδιαίτερα δύσκολες περιστάσεις.
Πέραν των παραπάνω τροποποιήσεων σε ότι αφορά στα μηχανικά τους μέρη, οι εκδόσεις «Trail» έχουν να επιδείξουν και εκτεταμένη χρήση επενδύσεων δέρματος στο εσωτερικό της καμπίνας (π.χ. δερμάτινο σαλόνι), γεγονός που μεταφράζεται σε αυξημένη αντοχή σε σκληρή χρήση και ευκολία στον καθαρισμό του οχήματος.
Αναφορικά με τους κινητήρες, οι εκδόσεις Trail θα συνδυάζονται με τον 2,0λιτρο EcoBlue με απόδοση 130, 170 ή 185 ίππων ενώ, ειδικά οι εκδόσεις Transit Custom Trail θα είναι διαθέσιμες και με το υβριδικό σύστημα EcoBlue Hybrid με απόδοση 130, 170 ή 185 ίππων.
 
Οι νέες εκδόσεις «Active» με μια ματιά
Οι νέες εκδόσεις «Active» είναι μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση σε ότι αφορά στον… χαρακτήρα των νέων Transit και Transit Custom καθώς αναβαθμίζουν εντυπωσιακά την πρακτικότητα και την καλαισθησία τους, καλύπτοντας χρήσεις του οχήματος τόσο για επαγγελματικούς όσο και προσωπικούς σκοπούς.
Αντίστοιχα με τις σχετικές εκδόσεις των Fiesta και Focus, οι εκδόσεις Active για τα ελαφρά επαγγελματικά της Ford προσφέρουν μεταξύ άλλων στοιχεία όπως ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ειδική επένδυση στην μάσκα και σε διάφορα σημεία του αμαξώματος και ράγες οροφής.
Εκτός από τα σχετικά λογότυπα στο εσωτερικό των Transit Custom Active και Tourneo Custom Active συναντάμε βελτιωμένη χωροταξική διαρρύθμιση σε όλες τις σειρές καθισμάτων προκειμένου να διασφαλιστούν μεγαλύτεροι χώροι τόσο για τους επιβάτες όσο και τα φορτία / αποσκευές τους.
Οι επιβατικές εκδόσεις Ford Tourneo Custom Active είναι σε θέση να υποστηρίξουν στο εσωτερικό τους έως και 8 επιβάτες ενώ αντίστοιχα οι εκδόσεις Transit Custom Active (με κοντό ή μακρύ μεταξόνιο) έχουν μεικτό βάρος 3,0t. και όλες συνδυάζονται με τις επιλογές των 130, 170 ή 185 ίππων του πετρελαιοκινητήρα EcoBlue με προαιρετικό το σύστημα «mLSD» που προαναφέραμε.