Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To Jeep Gladiator θα λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ προς το τέλος του 2020 και θα μπορεί να μεταφέρει φορτία βάρους έως και 725 κιλών.

Την κίνηση του θα αναλαμβάνει ο 3,0λιτρος (V6) EcoDiesel κινητήρας των 260hp, με 600Nm ροπής που θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Εντυπωσιακός σχεδιαστικά, με εξαιρετική ποιότητα υλικών και υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο ο εσωτερικός διάκοσμος.

Με ισχύ 260hp στην ΕΕ το Jeep Gladiator!

7.563 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2019)

Η Jeep παρουσίασε και επίσημα επί ευρωπαϊκού εδάφους το νέο Gladiator Pick-Up που θα εφοδιάζεται με 3,0λιτρο (V6) πετρελαιοκινητήρα ισχύος 260 ίππων και μέγιστη ροπή 600 Nm.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και πρόσφατα, το νέο Pick-Up της Jeep, το Gladiator, πραγματοποιεί την πανευρωπαϊκή του πρεμιέρα αυτές τις ημέρες, στο Camp Jeep® 2019, στο San Martino di Castrozza (Ιταλία), στο πλαίσιο της σημαντικότερης εκδήλωσης / συγκέντρωσης ιδιοκτητών και φίλων των οχημάτων της Jeep.
Με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το νέο Jeep Gladiator αναμένεται να βρίσκεται στις εκθέσεις της εταιρείας στη Μέση Ανατολή μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2020 ενώ, οι πωλήσεις του στις διάφορες αγορές της ΕΕ τοποθετείται χρονικά προς το τέλος της ίδιας χρονιάς (2020).
 
Δυναμική σχεδίαση, τρία επίπεδα εξοπλισμού
Με βασικό του γνώρισμα την δυναμική και χαρακτηριστική σχεδίαση των εκπροσώπων της Jeep, θα προσφέρεται στις εξοπλιστικές εκδόσεις «Sport», «Overland» και «Rubicon».  Εξ αυτών οι δύο τελευταίες θα εφοδιάζονται με φωτιστικά σώματα με λυχνίες LED και προβολείς ομίχλης ενώ η πόρτα του χώρου φόρτωσης θα είναι σε θέση να σταματήσει / κλειδώσει σε τρεις διαφορετικές θέσεις.
Σε ότι αφορά στον χώρο φόρτωσης γενικότερα, η Jeep θα προσφέρει ειδικό «κρυφό»(!) φωτισμό, παροχή ρεύματος 230V καθώς και ειδικά σχεδιασμένα σημεία πρόσδεσης του φορτίου χωρίς να παραβλέπουμε την ύπαρξη του συστήματος «Trail Rail Cargo Management System» που διασφαλίζει επιπλέον αποθηκευτικές λύσεις επί του χώρου φόρτωσης καθώς και ειδικά αξεσουάρ για την οργάνωση και την διασφάλιση της μεταφοράς πάσης φύσεως φορτίων.
Την ίδια στιγμή, το παρμπριζ του Gladiator θα είναι ανακλινόμενο χάρη σε ειδικά σημεία στερέωσης στο πάνω μέρος του ενώ και οι αλουμινένιες πλευρικές πόρτες θα μπορούν να αφαιρεθούν, με όλα τα απαραίτητα σύνεργα για τις προαναφερθείσες εργασίες να εμπεριέχονται στο πακέτο «Torx» που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου.
Τέλος, οι πολλαπλές διαφορετικές αποχρώσεις καθώς και οι δεκάδες διαφορετικές επιλογές ως προς το σχήμα, το χρώμα και το υλικό των θυρών και της οροφής του οχήματος, θα προσφέρουν εντυπωσιακή πληθώρα πιθανών συνδυασμών εξατομίκευσης της εικόνας του οχήματος.
 
Retro σχεδιαστικά εσωτερικό με κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο
Βασισμένο στις γνώριμες –αρχαϊκές- σχεδιαστικές φόρμες και των υπολοίπων εκπροσώπων της Jeep, το εσωτερικό της καμπίνας του Gladiator διακρίνεται για την ποιότητα των υλικών και την προσοχή στις λεπτομέρειες. Παράλληλα, το προηγμένο σύστημα πολυμέσων «Uconnect» θα προσφέρεται με οθόνη αφής 7,0 ή 8,4 ιντσών ενώ και ο πίνακας οργάνων θα ενσωματώνει οθόνη 3,5 ή 7 ιντσών (TFT), με τον οδηγό να μπορεί να επιλέξει μεταξύ περισσότερων από 100 διαφορετικών παραμετροποιήσεων, σε ότι αφορά στις ενδείξεις της!
Η πίσω σειρά καθισμάτων φέρει επίσης καθίσματα με ανακλινούμενη βάση και πλάτη, επιτρέποντας τη μεταφορά φορτίων και εντός της καμπίνας κ.ά.
 
Πετρελαιοκινητήρας 3,0λτ. με ισχύ 260hp και 600 Nm ροπής
Σε ότι αφορά στις αγορές της ΕΕ, προς το παρόν, η Jeep έχει ανακοινώσει πως το Gladiator θα διατίθεται με τον V6 πετρελαιοκινητήρα EcoDiesel που αποδίδει μέγιστη ισχύ 260 ίππων και 600 Nm ροπής, ενώ στον βασικό του εξοπλισμό συγκαταλέγεται και το σύστημα Engine Stop-Start (ESS). Το εν λόγω μηχανικό σύνολο θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ (8) σχέσεων.
 
Εξαιρετικές –εκτός δρόμου- ικανότητες
Οι εκδόσεις Sport και Overland του νέου Jeep Gladiator θα εφοδιάζονται με το σύστημα τετρακίνησης «Command-Trac 4x4» ενώ, οι εκδόσεις Rubicon θα φέρουν το σύστημα «Rock-Trac 4x4».
Φυσικά, πέραν από το κλείδωμα του διαφορικού ή την επιλογή κοντών σχέσεων, το Gladiator θα προσφέρεται με ειδικές επενδύσεις από χάλυβα στους προφυλακτήρες και το κάτω μέρος του αμαξώματος χωρίς να παραβλέπουμε στοιχεία όπως οι «εργάτες» που θα περιλαμβάνονται στον προαιρετικό εξοπλισμό.
Επιπρόσθετα, εντυπωσιακές είναι και οι γωνίες του αμαξώματος:
  • Γωνία προσέγγισης: 43,6 μοίρες
  • Γωνία ράμπας: 20,3 μοίρες
  • Γωνία αποχώρησης: 28,2 μοίρες
  • Ελάχιστη απόσταση από το έδαφος: 282 χλστ.
  • Μέγιστο βάθος υδάτινου εμποδίου: 760 χλστ.
Τέλος, το Jeep Gladiator θα είναι σε θέση να έλξει φορτία βάρους έως και 2.722 κιλών με το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο να ανέρχεται στα 725 κιλά.