Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο εσωτερικός διάκοσμος του Mercedes-Benz Vito διακρίνεται για την ευρυχωρία, τα ποιοτικά υλικά του και το ευρύ περιμετρικό οπτικό πεδίο που προσφέρει στον οδηγό.

Μέσω των ενσωματωμένων στο τιμόνι χειριστηρίων, ο οδηγός μπορεί να ελέγξει αρκετές λειτουργίες του οχήματος όπως π.χ. ο υπολογιστής ταξιδιού ή το ηχοσύστημα.

Ακόμη και οι βασικές επιλογές στα συστήματα πολυμέσων καθώς και ο ημι-αυτόματος κλιματισμός Tempmatic, προσφέρουν σημαντικές λύσεις στον επαγγελματία. Παρόν στην κεντρική κονσόλα και οι θύρες Aux & USB.

Οι αποθηκευτικοί χώροι στο πάνω μέρος του ταμπλό αποδεικνύονται ιδιαίτερα εύχρηστοι κατά τη διάρκεια του δρομολογίου.

Το ίδιο ισχύει και τις πολυάριθμες, ειδικά διαμορφωμένες, θήκες στο εσωτερικό των θυρών

Λιτός, ευανάγνωστος και με μια κεντρική οθόνη πολλαπλών ενδείξεων είναι ο πίνακας οργάνων του γερμανικού Van.

¶νετα και με ανθεκτικές επενδύσεις είναι τα καθίσματα των βασικών εκδόσεων του Vito.

Προαιρετικά, το νέο Vito μπορεί να προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας χάρη στους πολλαπλούς αερόσακους με τους οποίους εφοδιάζεται.

Μεγάλοι, άνετοι χώροι και προσεγμένη εργονομία

26.111 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2016)

Το μεγάλο άνοιγμα της πλευρικής θύρας καθώς και η μειωμένη απόσταση της θέσης του οδηγού από το έδαφος, διευκολύνουν κατά την πολύ την εύκολη είσοδο και έξοδο του οδηγού από το όχημα, ιδίως κατά τα δρομολόγια που περιλαμβάνουν συχνές στάσεις.
Παράλληλα, το πρώτο στοιχείο που αντιλαμβάνεται κανείς πίσω από το τιμόνι του νέου Vito είναι το ευρύ περιμετρικό οπτικό πεδίο που διασφαλίζουν οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και οι ευμεγέθεις καθρέπτες.
Ο οδηγός θα εκτιμήσει το μικρό σε διάμετρο τιμόνι καθώς την εξαιρετική εργονομία της θέσης όλων, ανεξαιρέτως, των χειριστηρίων εκατέρωθεν του τιμονιού αλλά και στην κεντρική κονσόλα.
Στοιχεία όπως τα πολλαπλά χειριστήρια στο τιμόνι, του επιτρέπουν να ελέγξει το ηχοσύστημα, το τηλέφωνο (!) αλλά και τον υπολογιστή ταξιδιού με τις πολλαπλές παραμέτρους που βοηθούν στην παρακολούθηση δεδομένων σχετικά με το δρομολόγιο όπως η κατανάλωση, η διάρκεια της διαδρομής κ.ο.κ.
Επιπρόσθετα, τόσο στο εσωτερικό των θυρών, όσο και στο πάνω μέρος του ταμπλό αλλά και στην κεντρική κονσόλα, τόσο ο οδηγός όσο και οι υπόλοιποι επιβαίνοντες, θα βρουν πολλαπλές θήκες για έγγραφα, προσωπικά αντικείμενα, βάσεις για ποτήρια ή μπουκάλια και άλλα προσωπικά είδη.
Τα καθίσματα είναι αναπαυτικά και θα διατηρήσουν το σώμα όλων των επιβατών ξεκούραστο κατά τη διάρκεια μακρόχρονων δρομολογίων.
Επιπρόσθετα, ο βασικός εξοπλισμός όλων των εκδόσεων του Vito Van περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στοιχεία όπως δύο μετωπικούς αερόσακους, ημι-αυτόματο κλιματισμό «Tempmatic» και αρκετές ακόμη ηλεκτρικές ευκολίες που αναβαθμίζουν σημαντικά το επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που απολαμβάνουν οι επιβάτες του. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)