Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πλήρως ουδέτερο ακόμη και στο όριο είναι το νέο Vito ενώ…

… πλέον προσφέρεται και με μετάδοση της κίνησης στους εμπρός τροχούς.

¶μεση εξοικείωση και υψηλό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας

26.110 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2016)

Ως γνήσιος εκπρόσωπος της Mercedes-Benz, το νέο Vito Van δεν θα μπορούσε παρά να διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας που προσφέρει κάτω από όλες τις συνθήκες.
Στον βασικό του εξοπλισμό περιλαμβάνονται στοιχεία όπως δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς, ηλεκτρικά ελεγχόμενη υποβοήθηση τιμονιού, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών σε όλους τους τροχούς καθώς και αρκετά ακόμη ηλεκτρονικά συστήματα όπως το Attention Assist, το Crosswind Assist κ.ο.κ. που συνεπικουρούν στο έργο του οδηγού ακόμη και στις πιο αντίξοες περιστάσεις.
Ο τελευταίος θα εκμεταλλευτεί την μεγάλη ευελιξία του Vito εντός της πόλης καθώς και τα ισχυρά και με καλή αίσθηση φρένα για να κινηθεί σε γρήγορους ρυθμούς.
Στον αυτοκινητόδρομο, η ευστάθεια του οχήματος είναι πολύ καλή ενώ δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα από τις ξαφνικές πλευρικές ριπές αέρα.
Επιπρόσθετα, η ηχομόνωση της καμπίνας είναι πολύ καλή και το τιμόνι σαφές και γρήγορο.
Καταλήγοντας αξίζει να αναφέρουμε την εξαιρετική λειτουργία της ανάρτησης ακόμη και χωρίς φορτίο που δεν επιτρέπει τις αναπηδήσεις του πίσω άξονα στις έντονες ανωμαλίες.

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)