Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέχρι το 2020, η Mercedes-Benz αναμένεται να λανσάρει ένα νέο premium Pick-Up σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ωστόσο, είναι πρώιμο να εικάζουμε ποια θα είναι η τελική του μορφή και φυσικά, πως θα διαμορφωθούν τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Mercedes-Benz Pick-Up πριν το 2020

2.584 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2015)

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Mercedes-Benz, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αναμένεται να λανσάρει ένα νέο επαγγελματικό μοντέλο στην κατηγορία των Pick-Up πριν το τέλος της τρέχουσας 10ετίας.

Προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αγοράς και δεδομένου ότι, η κατηγορία των Pick-Up έχει να επιδείξει ένα σεβαστό μερίδιο αγοράς επί του συνόλου των πωλήσεων στα ελαφρά επαγγελματικά, η Mercedes-Benz προχώρησε στην επίσημη επιβεβαίωση πως, μέχρι το τέλος της τρέχουσας 10ετίας (πριν από το 2020), αναμένεται να λανσάρει έναν εκπρόσωπο σε αυτή.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο Mercedes-Benz Pick-Up που προορίζεται για πώληση στις αγορές της Λατινικής Αμερικής, της Νοτίου Αφρικής, της Αυστραλίας και της Ευρώπης, αναμένεται να συμβάλλει στην περαιτέρω αύξηση των πωλήσεων του Ομίλου, σύμφωνα μάλιστα και με τις σχετικές δηλώσεις του δρ. Dieter Zetsche, προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Daimler AG και επικεφαλής του Τμήματος Επιβατικών Οχημάτων.

Χαρακτηριστικά, ο δρ. Zetsche τόνισε πως: «… Θα εισέλθουμε στην κατηγορία των Pick-Up με έναν εκπρόσωπο που θα επιδεικνύει όλα όσα πρεσβεύει η εταιρική μας ταυτότητα σε τομείς όπως η ασφάλεια, η άνεση, η αξία και το επίπεδο της εφαρμοσμένης τεχνολογίας».

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του Τμήματος Mercedes-Benz Vans, δηλαδή των ελαφρών επαγγελματικών του Ομίλου Daimler AG, κ. Volker Mornhinweg, συμπλήρωσε πως: «… Στο πλαίσιο της παγκόσμιας στρατηγικής του Ομίλου, η προσθήκη στην γκάμα οχημάτων μας ενός Pick-Up θα αποτελέσει μια ιδανική επιλογή».

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Mercedes-Benz, η κατηγορία των Pick-Up υπόκειται στην παρούσα φάση σε μια «μεταμόρφωση» καθώς ολοένα και περισσότεροι πελάτες επιλέγουν κάποιο από τα εν λόγω οχήματα τόσο για προσωπική όσο και επαγγελματική χρήση. Για τον λόγο αυτό, οι εκπρόσωποι της κατηγορίας εξελίσσονται συνεχώς προκειμένου να προσφέρουν, εκτός από μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες και ένα πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, παρόμοιο με αυτό των επιβατικών οχημάτων.

Αυτή αναμένεται να αποτελέσει και τον… βασικό πυρήνα γύρω από τη εξέλιξη του νέου Mercedes-Benz Pick-Up δεδομένου ότι, αναμένεται να αποτελέσει μια premium επιλογή στην κατηγορία.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το μελλοντικό Mercedes-Benz Pick-Up μπορείτε να βρείτε και εδώ