Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Mercedes X-Class και σε videogame (+video)

2.404 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2018)

Όσοι είναι περίεργοι να βρεθούν πίσω από το τιμόνι της νέας Mercedes X-Class μπορούν να δοκιμάσουν μια πρώτη επαφή στον ψηφιακό κόσμο με ένα νέο βιντεοπαιχνίδι από το οποίο δε λείπει το premium Pick-Up. Δείτε το σχετικό video.

Η Mercedes X-Class, το πρώτο Pick-Up μοντέλο της γερμανικής premium φίρμας, παρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 2017 μετά από σωρεία teaser και διαρροής πληροφοριών, δημιουργώντας στην ουσία μια νέα κατηγορία, εκείνη την πολυτελών ελαφρών επαγγελματικών. Επιχειρηματικά όχι απλώς δεν ήταν έκπληξη, αλλά για την ίδια τη Mercedes μάλλον πρέπει να θεωρηθούν χαμένα χρόνια, εκείνα κατά τα οποία δεν αποφάσιζε να βγάλει ένα τέτοιο αυτοκίνητο, το οποίο όχι μόνο συνδυάζει «και business και pleasure» αλλά σε συγκεκριμένες αγορές επιτυγχάνει και εύκολη διείσδυση στους πίνακες των πωλήσεων, συνυπολογίζοντας πάντα τον γερό δεσμό συνεργασίας με τη συμμαχία Renault-Nissan, δηλαδή την ανοικτή επαφή με σπεσιαλίστες του είδους (βλ. Navara).

Μιλώντας για σπεσιασλίστες, η Ubisoft, μία εκ των δημοφιλέστερων εταιρειών παραγωγής ηλεκτρονικών παιχνιδιών για κονσόλες και υπολογιστές, προχώρησε στη δημιουργία του νέου παιχνιδιού «The Crew 2» στο οποίο πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων και η Mercedes X-Class. Η πρώτη ψηφιακή γεύση  από το γερμανικό Pick-Up ήρθε για το κοινό από τις 31 Μαΐου έως και τις 4 Ιουνίου, όταν και ήταν διαθέσιμη η δωρεάν Beta έκδοση του παιχνιδιού, ωστόσο το... κυρίως πιάτο θα «σερβιριστεί» στις 29 Ιουνίου, όταν και θα λανσαριστεί σε παγκόσμιο επίπεδο το παιχνίδι για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Μέχρι τότε δείτε το επίσημο video με την παρουσία της X-Class στο εν λόγω παιχνίδι: