Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μεταφορές επιβατών με θέα τα αστέρια!

9.967 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2015)

Η επιλογή του νέου Mercedes-Benz Vito Tourer ως όχημα μεταφοράς προσωπικού, Taxi, Shuttle-Bus ή ακόμη και ως… οικογενειακού οχήματος για μια πολύτεκνη οικογένεια συνοδεύεται από πολλά οφέλη εκ των οποίων, τα περισσότερα, οδηγός και επιβάτες τα αντιλαμβάνονται από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα.

Η νέα γενιά του Vito αποτελεί ίσως ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα της κορυφαίας τεχνογνωσίας της Mercedes-Benz στην κατασκευή άρτιων ποιοτικά και εξαιρετικών σχεδιαστικά οχημάτων που διακρίνονται για το κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που προσφέρουν. 
Ιδιαίτερα οι επιβατικές του εκδόσεις με την ονομασία «Tourer» είναι σε θέση να υποστηρίξουν τη μεταφορά έως και εννέα επιβατών σε ένα προσεγμένο ποιοτικά, αθόρυβο και πλούσια εξοπλισμένο περιβάλλον. 
Διαθέσιμο με τρία μήκη αμαξώματος και μετάδοση της κίνησης στους εμπρός ή τους πίσω τροχούς, το νέο Vito Tourer έχει να επιδείξει μεταξύ άλλων έως και οκτώ αερόσακους αλλά και αεροδυναμικό συντελεστή (Cd) της τάξης του 0,32, με αποτέλεσμα τη μειωμένη κατανάλωση καυσίμου που ξεκινά από τα 5,7 λτ./100χλμ. 
Πέραν όμως των εν λόγω χαρακτηριστικών που ο καθένας μπορεί να βρει εύκολα, το στοιχείο που κάνει το νέο Mercedes-Benz Vito Tourer να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι η εξαιρετική ποιότητα κύλισης, η άνεση και η ξεγνοιασιά που προσφέρει στον οδηγό του αλλά και τους επιβάτες κατά τη διάρκεια του δρομολογίου. 
Ακόμη και μετά από πολύωρα δρομολόγια, οι επιβάτες του νέου Vito Tourer θα νιώσουν άνετοι και ξεκούραστοι την ίδια στιγμή που ο οδηγός δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα να συνεχίσει για πολλές εκατοντάδες χιλιόμετρα τόσο σε εθνικούς ή επαρχιακούς δρόμους όσο και εντός της πόλης. 
Με λίγα λόγια, το νέο Vito Tourer αποδεικνύεται άνετο, ευέλικτο, ασφαλές και οικονομικό στη χρήση του κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες χρήσης ενώ, το κορυφαίο τεχνολογικό του υπόβαθρο υπερκαλύπτει ακόμη και τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις. 
 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)