Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών ως προς την έκδοση νέων αδειών οδήγησης το αργότερο μέσα σε ένα τρίμηνο ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αττικής.

Μέτρα αντιμετώπισης προβλημάτων στην έκδοση νέων αδειών οδήγησης

3.558 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2019)

Την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου βελτίωσης της εξυπηρέτησης των πολιτών, ως τα προβλήματα στην έκδοση νέων αδειών οδήγησης ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αττικής.

Ένα νέο σχέδιο βελτίωσης της εξυπηρέτησης των πολιτών και των προβλημάτων που προκύπτουν στην έκδοση 100.000 νέων αδειών οδήγησης, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γ. Πατούλης.
Σύμφωνα με τα όσα τόνισε σε σχετικές του δηλώσεις ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της περιφέρειας, προετοιμάζεται μεταξύ άλλων η πλήρης ενεργοποίησης του Τμήματος Εξυπηρέτησης Αιτημάτων που υποβάλλονται μέσω ΚΕΠ. Αυτό σημαίνει πως όλα τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών της Περιφέρειας Αττικής θα απευθύνονται σε ένα και μοναδικό σημείο από το σημείο θα παραλαμβάνονται οι τελικές πράξεις (διπλώματα, άδειες κυκλοφορίας κ.ά.) με στόχο τη μείωση του χρόνου εξυπηρέτησης των πολυών.
Μάλιστα, ο Γενικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Μεταφορών, κ. Δόλγυρας, ανέφερε πως οι αιτήσεις για τις νέες άδειες οδήγησης μπορεί να έχουν διεκπεραιωθεί σε διάστημα ενός τριμήνου.