Μη χάσετε το νέο Auto Τρίτη Επαγγελματικά

Πλούσια είναι για ακόμη ένα μήνα η θεματολογία του νέου τεύχους του Auto Τρίτη Επαγγελματικά, στις σελίδες του οποίου μπορείτε να βρείτε πολλά και ενδιαφέρονται θέματα.

 
Στις σελίδες του νέου τεύχους του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για πολλά νέα μοντέλα ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων.
Συγκεκριμένα σας προσφέρουμε μια… μάχη γιγάντων μεταξύ των δύο ισχυρότερων Pick-Up της ελληνικής αγοράς (Mercedes-Benz X-Class & Volkswagen Amarok) ενώ μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τη νέα γενιά του Isuzu D-Max που αναμένεται στην Ευρώπη μέσα στο καλοκαίρι του 2020.
Παράλληλα, οδηγούμε το ηλεκτροκίνητο Mercedes-Benz e-Vito και την υβριδική έκδοση «PHEV» του Ford Transit Custom ενώ, τεστάρουμε τις εκτός δρόμου ικανότητες της έκδοσης «Hi-Lander» του Isuzu D-Max.
Όπως κάθε μήνα, σας προσφέρουμε προτάσεις μοντέλων (BEST-BUYS) από διάφορες κατηγορίες οχημάτων, ιδανικές τόσο για όλα τα στάδια της Εφοδιαστικής Αλυσίδας όσο και τον Τουριστικό κλάδο καθώς και ένα μεγάλο αφιέρωμα στη Διεθνή Έκθεση «Busworld 2019» με όλες τις εξελίξεις και τα νέα μοντέλα του κλάδο των λεωφορείων.
Τέλος, όπως κάθε μήνα, στην ενότητα των PRO-PAGES, μπορείτε να βρείτε Συμβουλές & Προτάσεις από TOP Experts της αγοράς των προϊόντων – υπηρεσιών για επαγγελματικά οχήματα.
 
 

 

ΑΓΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ