Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Ford Transit Custom είναι από τις πληρέστερες σε όλους τους τομείς, προτάσεις της κατηγορίας του.

Στην καρότσα του μπορούν να φιλοξενηθούν φορτία με όγκο έως 8,3κ.μ. ή βάρος έως και 1.479 κιλά.

Ford Transit Custom: Κορυφαία επιλογή για όσους αναζητούν το καλύτερο

Η εντυπωσιακή εμπορική πορεία της Ford τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ΕΕ κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, έχει βασιστεί εν πολλοίς σε μοντέλα όπως το Transit Custom χάρη στο περιορισμένο «Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας», το υψηλό επίπεδο της εφαρμοσμένης τεχνολογίας αλλά και τις μεγάλες μεταφορικές του δυνατότητες.
Στην παρούσα φάση, το Transit Custom είναι διαθέσιμο στη χώρα μας με δύο μήκη αμαξώματος (4,92 – 5,34μ.), δύο μεταξόνια και δύο ύψη οροφής.
Με το μεικτό βάρος του να κυμαίνεται από τους 2,54 – 3,36t., είναι σε θέση να υποστηρίξει στο εσωτερικό του φορτία με βάρος από 680 – 1.479 κιλά ενώ, ο ωφέλιμος όγκος του χώρου φόρτωσης ορίζεται αντίστοιχα από τα 6,0 – 8,3κ.μ.
Πέραν των μεταφορικών του δυνατοτήτων, το Transit Custom διακρίνεται και τον εξαιρετικό σε σχεδίαση, άνεση, ασφάλεια και πρακτικότητα χώρο για τους επιβάτες καθώς και τα πολλαπλά συστήματα ελέγχου της οδικής του συμπεριφοράς ενώ, η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει επιλογές του TDCi EcoBlue κινητήρα των 2,0λτ. με απόδοση 105, 130 ή 170 ίππων και μέση κατανάλωση από 6,1λτ./100χλμ. για μεικτό κύκλο κίνησης.

 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ