Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Isuzu D-Max είναι μια από τις πληρέστερες επιλογές στην ελληνική αγορά των Pick-Up.

Παράλληλα, στο εσωτερικό του προσφέρει ασφάλεια και άνεση, εφάμιλλη πολυτελών επιβατικών οχημάτων.

Isuzu D-Max: Η νέα τάξη πραγμάτων στα ελαφρά ημιφορτηγά

H νέα γενιά του εκπρόσωπου της Isuzu στην ελληνική αγορά των Pick-Up διακρίνεται σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς, από την δυναμική και επιβλητική σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού, έως τις μεταφορικές δυνατότητες και την αποδοτικότητα του υπερσύγχρονου κινητήρα του.
Παράλληλα, εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις –ελάχιστες- προτάσεις της κατηγορίας που προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος (Regular, Extended και Double Cab) με το μήκος του χώρου φόρτωσης να διαμορφώνεται αντίστοιχα στα 2.305 – 1.705 και 1.552 χλστ.
Με το μεικτό βάρος όλων των εκδόσεων να ορίζεται στους 3,0t., το Isuzu D-Max είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με βάρος από 1.080 – 1.310 κιλά (αναλόγως της έκδοσης καθώς και έως και πέντε ενήλικους επιβάτες στο εσωτερικό του.
Καταλήγοντας, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στον εξαιρετικό πετρελαιοκινητήρα των 1,9λτ. που αναλαμβάνει την κίνηση του, ο οποίος αποδίδει ισχύ 164 ίππων και 360 Nm ροπής, με τη μέση κατανάλωση καυσίμου του να περιορίζεται στα 6,2λτ./100χλμ. και τις εκπομπές CO2 στα 163 g/km αντίστοιχα.

 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ