Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Iveco Daily αποτελεί την κορυφαία, από πλευράς διαστάσεων, επιλογή στην κατηγορία των Vans με ωφέλιμο όγκο έως και 19,6κ.μ.

Παρά τις εντυπωσιακές μεταφορικές του δυνατότητες, το Daily διακρίνεται και για τον ευρύχωρο και πλούσια εξοπλισμένο εσωτερικό του διάκοσμο.

Iveco Daily: O «γίγαντας» των ελαφρών επαγγελματικών

Το πολυβραβευμένο τα τελευταία χρόνια Iveco Daily θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ένα ελαφρύ φορτηγό… μεταμφιεσμένο σε Van δεδομένου ότι, με το μεικτό βάρος του να κυμαίνεται από τους 3,3 – 7,2t., είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με όγκο από 7,3 – 19,6κ.μ. στις εκδόσεις Van!
Πέραν όμως των αναμφισβήτητων μεταφορικών του δυνατοτήτων και της αξιοπιστίας των δοκιμασμένων μηχανικών του μερών, το νέο Iveco Daily έχει να επιδείξει και ένα πλήρως ανανεωμένο εσωτερικό διάκοσμο όπου έως και τρεις επιβάτες θα απολαύσουν υψηλά επίπεδα άνεσης – ασφάλειας καθώς και εντυπωσιακούς σε όγκο και πρακτικότητα, αποθηκευτικούς χώρους. Το ίδιο ωστόσο ισχύει και για τα προηγμένα συστήματα πολυμέσων και ελέγχου της οδικής συμπεριφοράς του οχήματος ακόμη και στις πιο δύσκολες περιστάσεις.
Τέλος, η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνει επιλογές με χωρητικότητα 2,3 – 3,0λτ., απόδοσης 120 – 210 ίππων και μέγιστη ροπή έως 470 Nm που συνδυάζονται και με το υπερσύγχρονο κιβώτιο «Hi-Matic». Φυσικά, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και τις εκδόσεις «Natural Power» με κινητήρα φυσικού αερίου 2,3λτ.

 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ