Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η AVIN παρουσιάζει τη νέα γενιά του «Action Diesel», ενός πρωτοποριακού και άκρως αποδοτικού πετρελαίου κίνησης για επαγγελματικά και όχι μόνο οχήματα.

Μην αλλάξετε αυτοκίνητο, αλλάξτε diesel!

3.022 Επισκέψεις στο άρθρο (23/4/2019)

Βελτιώνοντας το διαφοροποιημένο καύσιμο της, Action Diesel, η AVIN υπόσχεται ακόμα καλύτερη απόδοση για δράση, αποδεικνύοντας έμπρακτα εκ νέου τη στρατηγική δέσμευση της για παροχή καινοτόμων προϊόντων στους καταναλωτές.

Το νέο Action Diesel απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν κορυφαία οδηγική εμπειρία, μέγιστη ισχύ και ασύγκριτη απόδοση του πετρελαιοκινητήρα του οχήματος τους. Την ίδια στιγμή, το καινοτόμο αυτό προϊόν εγγυάται απόλυτη αντιμικροβιακή και αντιδιαβρωτική προστασία, καθώς και ακόμη πιο αισθητή μείωση του παραγόμενου θορύβου από τον κινητήρα.
Αναλυτικά, το νέο AVIN Action Diesel διαθέτει τις παρακάτω ιδιότητες, που το καθιστούν μια εξαιρετικά δυνατή πρόταση στην αγορά:
  • Αυξημένη απόδοση με έως 4 κετάνια επιπλέον
  • Τεχνολογία τελευταίας γενιάς για την προστασία του κινητήρα
  • ¶μεση καθαριστική δράση (keep clean/ clean up technology) για βέλτιστο ψεκασμό των μπεκ
  • Αντιπαγωτική προστασία κατά τη χειμερινή περίοδο
  • Μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα έως 5%
  • Πλήρη αντιβακτηριακή δράση σε όλο το κύκλωμα του καυσίμου.
Σε σχετικές του δηλώσεις, ο Γενικός Διευθυντής της AVIN, κ. Τ. Βασιλακάκης, τόνισε πως: «… Το 2015, λανσάραμε το Diesel Best Action, με το όραμα να αποτελέσει ένα από τα καλύτερα diesel της αγοράς. Οι οδηγοί το αγάπησαν και τώρα, ανανεώνεται για να τους προσφέρει ακόμα καλύτερη απόδοση… για δράση. Η AVIN, ως μια μοντέρνα εταιρεία που αφουγκράζεται τις ανάγκες του καταναλωτή, θα συνεχίσει να εξελίσσεται και να προσφέρει μια πλήρη γκάμα ποιοτικών και διαφοροποιημένων καυσίμων στους καταναλωτές».