Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ιδιαίτερα δυναμικές είναι οι τροποποιήσεις που η εταιρεία Prior Design επιμελήθηκε για το νέο Pick-Up της Mercedes-Benz.

Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφερθούμε στους νέους τροχούς ελαφρού κράματος με μαύρη βαφή και τα τονισμένα φτερά…

… ενώ στο πίσω μέρος του οχήματος τις εντυπώσεις κλέβει ο επανασχεδιασμένος προφυλακτήρας και η διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Μια X Class για «μερακλήδες»!

2.994 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2017)

Ο οίκος βελτιώσεων Prior Design παρουσίασε δύο ειδικές εκδοχές της νέας Mercedes-Benz X-Class που ελάχιστα απέχουν από μια… εργοστασιακή AMG έκδοση του μοντέλου, αν αυτή παρουσιαστεί ποτέ φυσικά.

Ως βάση για τις ειδικές εκδόσεις της νέας Mercedes-Benz X-Class, ο βελτιωτικός οίκος Prior Design χρησιμοποίησε το κορυφαίο πακέτο εξοπλισμού «Power» ωστόσο, φρόντισε να ενισχύσει σημαντικά περισσότερο τον δυναμικό χαρακτήρα του γερμανικού Pick-Up.
Συγκεκριμένα, σε ότι αφορά στο εμπρόσθιο τμήμα του αμαξώματος, συναντάμε νέα μάσκα με ματ βαφή μαύρου χρώματος ενώ και ο προφυλακτήρας είναι πιο ενισχυμένος, υιοθετώντας ειδικές συστοιχίες λυχνίων LED τους –μεγαλύτερους- αεραγωγούς του, για τα φώτα ημέρας.
Αντίστοιχα, ιδιαίτερα τονισμένοι είναι οι θόλοι των τροχών στα πλαϊνά του οχήματος, ενισχύοντας την εικόνα των ειδικών ζαντών ελαφρού κράματος (επίσης μαύρου χρώματος) που έχουν επιλεγεί. Αντίστοιχα, στο πίσω μέρος του αμαξώματος παρατηρούμε τον –νέας σχεδίασης- προφυλακτήρα και τη διπλή απόληξη της εξάτμισης.
Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η Mercedes-Benz Vans δεν προτίθεται προς το παρόν να παρουσιάσει ειδικές –AMG- εκδόσεις για το νέο Pick-Up της ωστόσο, αν αυτό ποτέ συμβεί, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την υιοθέτηση του V6 κινητήρα των 258 ίππων με μέγιστη ροπή 550 Nm, ο οποίος θα συνδυάζεται με επιπλέον στοιχεία όπως π.χ. το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων των επτά σχέσεων.