Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μια «φρέσκια» προσέγγιση στα Pick Up

20.741 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2018)

Οδηγούμε το πρωτότυπο Dokker «Vision», ένα Pick-Up μισού τόνου που η Teoren Motors A.E., αποκλειστική εισαγωγέας των μοντέλων της Dacia, προετοιμάζεται να λανσάρει στην ελληνική αγορά, βασισμένο στη νέα γενιά του Dokker!

Oι εκπρόσωποι της κατηγορίας των Pick-Up που πλέον είναι διαθέσιμοι στην ελληνική αγορά, αφορούν πλέον αποκλειστικά σε εκδόσεις «ενός τόνου» γεγονός που υποδηλώνει πως το ωφέλιμο φορτίο τους κυμαίνεται σε αυτό το βάρος.

Ωστόσο, μέχρι πρόσφατα, στην Ελλάδα διατίθεντο και Pick-Up «μισού τόνου» με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων το Fiat Strada.

Αυτήν ακριβώς την κατηγορία ελαφρών ημιφορτηγών επιχειρεί να… ζωντανέψει εκ νέου η ελληνική αντιπροσωπεία των Renault – Dacia, Teoren Motors A.E., με το λανσάρισμα, μέσα στους προσεχείς μήνες, ενός νέου Pick-Up που θα βασίζεται στη νέα γενιά του εξαιρετικού Dacia Dokker!

To περιορισμένο κόστος αγοράς, η μεγάλη ευελιξία και οι περιορισμένες διαστάσεις σε σχέση με τα μεγαλύτερα Pick-Up καθώς και η δυνατότητα υποστήριξης φορτίων έως και 750 κιλών (!), αναμένεται να αποτελέσουν τα βασικά γνωρίσματα του «value-for-money» Pick-Up της Dacia, το οποίο προς το παρόν φέρει την ονομασία «Dacia Vision»!