Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μίσθωση επαγγελματικών στα μέτρα σας!

2.580 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2017)

Ανταγωνιστικά μισθώματα. Πλήρη πακέτα υπηρεσιών. Βελτίωση ρευστότητας. Ότι ψάχνει ο επαγγελματίας από μια καλή πρόταση Leasing και ακριβώς ότι παρέχει η LeasePlan που ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία, είτε πρόκειται για ένα αυτοκίνητο είτε για πολλά.

Η διεθνής κορυφαία πορεία της LeasePlan στην αγορά μίσθωσης αυτοκινήτων και η δέσμευση στην αποστολή της, η οποία βασίζεται στο να κάνει ολοένα και ευκολότερη τη μετακίνηση των οδηγών και τη διαχείριση του εταιρικού στόλου μιας εταιρείας, έχουν κερδίσει ένα πελατολόγιο που αριθμεί χιλιάδες ικανοποιημένες εταιρείες.
Τα πακέτα – προτάσεις μίσθωσης που σχεδιάζει και προτείνει προσφέρουν μια σειρά πλεονεκτημάτων τα οποία καλύπτουν όλο το φάσμα αναγκών κάθε επαγγελματία.
 
Υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε πραγματικές ανάγκες!
Η επιλογή του κατάλληλου επαγγελματικού αυτοκινήτου είναι μια διαδικασία που απαιτεί εμπειρία και μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, με στόχο πάντα την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας ενός επαγγελματία. Γιατί, επί της ουσίας, η ανταγωνιστικότητα είναι που ενισχύει από χαμηλότερα κόστη μεταφορών, μετακινήσεων, συντήρησης κ.λπ.
Η LeasePlan, επιλέγει μαζί σας και με βάση τις ανάγκες σας, το όχημα που πραγματικά χρειάζεστε και τη διαμόρφωση του, αλλά και όλο τον εξοπλισμό που απαιτείται για τη δουλειά σας, όπως χώρος ψύξης, σχάρες οροφής κ.λπ.
 
Μισθώματα σε ανταγωνιστικές τιμές!
Με πλήρη επίγνωση της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης και των τιμών παροχής αντίστοιχων υπηρεσιών από τον ανταγωνισμό, η LeasePlan έχει δημιουργήσει ασυναγώνιστες προσφορές. Δείτε κάποιες από τις ισχύουσες προσφορές επαγγελματικού Leasing εδώ.
 
Εξασφάλιση ξεγνοιασιάς στον επαγγελματία!
Με αξιόπιστα μοντέλα επαγγελματικών οχημάτων και ανάληψη από έμπειρό προσωπικό του συνόλου των αναγκών συντήρησης, τελών κυκλοφορίας, ασφαλιστικών καλύψεων και όλων των έκτακτων επισκευών (που μπορεί να προκύψουν), επιτρέπει στον επαγγελματία συνεργάτη της να εστιάσει στην δουλειά του και μόνο, εξοικονομώντας του έτσι χρόνο και χρήμα!
 
Βελτίωση της ρευστότητας της επιχείρησης!
Η LeasePlan προσφέρει, εκτός των παραπάνω και φορολογικό όφελος μέσω της μίσθωσης ενός επαγγελματικού αυτοκινήτου μειώνοντας τον ΦΠΑ που μπορεί να αποδοθεί κάθε μήνα, καθώς αυτό συμψηφίζεται με τον ΦΠΑ της μίσθωσης! Με αυτόν τον τρόπο, μειώνεται ένα σημαντικό και συχνό έξοδο της επιχείρησης, αυξάνοντας τη διαθέσιμη ρευστότητα.